Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάλαντα στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ

Κάλαντα στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσε η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Τα κάλαντα έψαλαν η μικτή χορωδία των Ενόπλων Δυνάμεων, το μικτό τμήμα στρατιωτικής Μουσικής, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης και η Πολιτιστική και Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελόριζου.

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσε η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Τα κάλαντα έψαλαν η μικτή χορωδία των Ενόπλων Δυνάμεων, το μικτό τμήμα στρατιωτικής Μουσικής, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης και η Πολιτιστική και Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελόριζου.

Στη δήλωση του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην πατρίδα και εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίηση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας «γιατί αυτή τη χρονιά που ήταν »Έτος Εφέδρων και Εθνοφυλάκων» ο ελληνικός λαός απέδειξε πόσο κοντά είναι στις Ένοπλες Δυνάμεις, πόσο ενωμένες είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις με το σύνολο του ελληνικού λαού».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διαβεβαίωσε τους «Έλληνες πολίτες ότι θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν το ισχυρότερο εξοπλιστικό πρόγραμμα που είναι οι άνθρωποί τους, οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί, οι στρατεύσιμοι, οι εθνοφύλακες και το σύνολο του ελληνικού λαού».

in.gr

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024