Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα πολιτικά κόμματα καταδικάζουν την επίθεση στο Εφετείο

Τα πολιτικά κόμματα καταδικάζουν την επίθεση στο Εφετείο

Οι δημοκρατικοί πολίτες παίρνουν θέση απέναντι σε τέτοια χτυπήματα, σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στο Εφετείο.

Οι δημοκρατικοί πολίτες παίρνουν θέση απέναντι σε τέτοια χτυπήματα, σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στο Εφετείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «είναι απερίφραστη η καταδίκη μας για την τρομοκρατική επίθεση στο Εφετείο. Τέτοιες ενέργειες, που αντικειμενικά τροφοδοτούν την τρομολαγνεία και την ατζέντα της καταστολής, βρίσκουν απέναντι τους όλους τους δημοκρατικούς πολίτες», επισημαίνουν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ποτάμι: Να ενταθούν οι προσπάθειες εξάθρωσης της εγχώριας τρομοκρατίας

«Η Ελλάδα, δυστυχώς, είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα με εγχώρια τρομοκρατία και πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες για την εξάρθρωσή της. Παράλληλα, όμως, πρέπει να ενισχυθεί η θεσμική λειτουργία και να γίνεται σεβαστή η διάκριση των εξουσιών. Οι επιθέσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη οδηγούν στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση, κλονίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς και ανεξαρτήτως προθέσεων στρώνουν το έδαφος σε εξτρεμιστές» προστίθεται στην ανακοίνωση.»

Ένωση Κεντρώων: Απομάκρυνση Κοντονή

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση στο Εφετείο Αθηνών και καλούμε την κυβέρνηση να μην οξύνει το κλίμα με τη Δικαιοσύνη, γιατί οπλίζεται το χέρι κάποιων παρανοϊκών που νομίζουν ότι με βόμβες θα λύσουν τα προβλήματα Μάλιστα, ο κ. Λεβέντης ζήτησε την απομάκρυνση του κ. Κοντονή στη Βουλή και δεν το έκανε γιατί έχει κάτι προσωπικά μαζί του, αλλά γιατί ακολουθεί εμπαθή τακτική και νομοθετεί αυτοβούλως, χωρίς κανένα διάλογο με τα άλλα κόμματα.»

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Καμία ανοχή σε τέτοιες ενέργειες

«Η τρομοκρατική επίθεση στο Εφετείο είναι εγκληματική ενέργεια που στρέφεται ευθέως κατά της Δικαιοσύνης αλλά και εναντίον της Δημοκρατίας. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ την καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Σε τέτοιου είδους ενέργειες δεν υπάρχει η παραμικρή ανοχή».

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024