Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβλήθηκαν οι υποθέσεις των Λέτο, Τοτσέ, Εσιέν

Αναβλήθηκαν οι υποθέσεις των Λέτο, Τοτσέ, Εσιέν

Άλλη μία μάχη που δίνει με τον χρόνο, προκειμένου να βρει χρήματα και να «μπαλώσει» τις... τρύπες που υπάρχουν σε όλα τα μέτωπα, κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Οι ενέργειες των ανθρώπων που «τρέχουν» την ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα απέφεραν καρπούς και στις υποθέσεις των προσφυγών των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ, με αποτέλεσμα, μετά και τη σύμφωνη γνώμη του νομικού εκπροσώπου των πρώην παικτών του «τριφυλλιού», το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να αναβάλλει την εκδίκαση των υποθέσεων, με την αθηναϊκή ομάδα να κερδίζει πολύτιμο χρόνο.

Άλλη μία μάχη που δίνει με τον χρόνο, προκειμένου να βρει χρήματα και να «μπαλώσει» τις… τρύπες που υπάρχουν σε όλα τα μέτωπα, κέρδισε ο Παναθηναϊκός.

Οι ενέργειες των ανθρώπων που «τρέχουν» την ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα απέφεραν καρπούς και στις υποθέσεις των προσφυγών των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ, με αποτέλεσμα, μετά και τη σύμφωνη γνώμη του νομικού εκπροσώπου των πρώην παικτών του «τριφυλλιού», το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να αναβάλλει την εκδίκαση των υποθέσεων, με την αθηναϊκή ομάδα να κερδίζει πολύτιμο χρόνο.

Τα καλά μαντάτα για το «τριφύλλι» ήρθαν μετά την «βαριά» ήττα του Παναθηναϊκού από την Λαμία κι αφού πρωτίστως είχε προηγηθεί η καταβολή ενός μέρους της οφειλής στον κάθε ένα από τους πρώην ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Μετά και τη συναίνεση της δικηγόρου τους, Ασπασίας Σουλούκου, η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 11 Ιανουαρίου.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024