Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πώς σκοτώνει την ώρα της η Αλέκα στη Βουλή

Πώς σκοτώνει την ώρα της η Αλέκα στη Βουλή

Ηταν ίσως από τις πλέον βαρετές και πολύωρες συνεδριάσεις για την ψήφιση του προϋπολογισμού. Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε επί 68 λεπτά, κούρασε τους πάντες (το παραδέχθηκε και ο ίδιος) και στη διάρκεια της ομιλίας του συνέβησαν τα εξής:

Ηταν ίσως από τις πλέον βαρετές και πολύωρες συνεδριάσεις για την ψήφιση
του προϋπολογισμού. Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε επί 68 λεπτά, κούρασε τους
πάντες (το παραδέχθηκε και ο ίδιος) και στη διάρκεια της ομιλίας του
συνέβησαν τα εξής:

Σύμφωνα με το «ΒΗΜΑτοδότη», πρώτα απ’ όλα ο Κ. Μητσοτάκης (που μίλησε επί 57 λεπτά) έλεγε στους συνεργάτες του ότι «κόντεψε να με πάρει ο ύπνος ακούγοντας τον Τσίπρα». Δεύτερον, κάποια στιγμή, την ώρα που μιλούσε ο κ. Τσίπρας, βγήκε για λίγο από την αίθουσα ο Ι. Δραγασάκης και βρήκε την ευκαιρία ο Κωστής Χατζηδάκης να φωνάξει: «Ούτε ο Δραγασάκης δεν τον άντεξε».

Επίσης: η Αλέκα Παπαρήγα έβγαλε το… τάμπλετ της και έλυσε ένα σταυρόλεξο (φωτογραφία). Οι γαλάζιοι βουλευτές θέλησαν να τσεκάρουν από τα κινητά του εάν όντως οι πληγές του Φαραώ (για τις οποίες μίλησε ο Ευ. Τσακαλώτος) ήταν δέκα ή… εφτά. Τις μπέρδεψαν με τα επτά θαύματα ή με την περίοδο των παχιών αγελάδων. Θέλετε κι άλλα; Εμαθε όλη η Βουλή (και μάλιστα από μικροφώνου) ότι ο Κωστής Χατζηδάκης θα γίνει πατέρας (γι’ αυτό και ψήφισε πρώτος).

Στη διάρκεια της ψηφοφορίας ο Πρωθυπουργός κατέβηκε στα βουλευτικά έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και άρχισε τα γνωστά του αστειάκια με τα οποία οι πάντες γέλασαν (ας μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά…). Ενα «συνεργείο» γαλάζιων βουλευτών σημείωναν σε χαρτί 4χ4 τα κατά τη γνώμη τους ψέματα που έλεγε ο κ. Τσίπρας, ενώ ένα άλλο «συνεργείο» γαλάζιων βουλευτών αναχώρησαν προς Χίλτον μεριά, στο εστιατόριο «Αγορά» για μακαρονάδες και κρασάκι.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024