Ένταση και χημικά στο Ειρηνοδικείο – Ακυρώθηκαν πλειστηριασμοί [Βίντεο]
Την ακύρωση των πλειστηριασμών που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι, μετά την ένταση που επικράτησε νωρίτερα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών όταν οι συγκεντρωμένοι που διαμαρτύρονται για τη διαδικασία των πλειστηριασμών θέλησαν να μπουν στο χώρο του δικαστηρίου, με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών.
Την ακύρωση των πλειστηριασμών που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι, τονίζοντας ότι η διαδικασία που ακολουθείται δεν είναι η σωστή.
Η συμβολαιογράφος κ. Νικολάου μίλησε αποκλειστικά στο in.gr για την ακύρωση των πλειστηριασμών, σημειώνοντας πως ο τρόπος με τον οποίο γίνεται είναι παράνομος, καθώς δεν μπορεί να προσέλθει ο κόσμος στην αίθουσα που πραγματοποιούνται.
Ένταση και χημικά
Νωρίτερα, επικράτησε μεγάλη ένταση όταν οι συγκεντρωμένοι που διαμαρτύρονται για τη διαδικασία των πλειστηριασμών θέλησαν να μπουν στο χώρο του δικαστηρίου, με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών ενώ χτύπησαν όσους βρίσκονταν μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος, ακόμα και δημοσιογράφους, προκειμένου να τους εμποδίσουν.
Αυτή τη φορά ο κόσμος που συγκεντρώθηκε έξω από το Ειρηνοδικείο Αθηνών ήταν αρκετά περισσότερος από τις προηγούμενες, ενώ συμμετείχε στην κινητοποίηση και το ΠΑΜΕ.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα