Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πεντάρα» πρόκρισης του ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα

«Πεντάρα» πρόκρισης του ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα

Την πρόκριση από το πρώτο κι όλας παιχνίδι εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ συντρίβοντας τα Τρίκαλα στην έδρα τους με 5-1. Οι Θεσσαλονικείς είχαν κυριαρχικό ρόλο στο Β' ημίχρονο και με 4 γκολ στο διάστημα αυτό πέτυχαν τη μεγάλη και εύκολη νίκη τους στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι τους για το 2017.

Την πρόκριση από το πρώτο κι όλας παιχνίδι εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ συντρίβοντας τα Τρίκαλα στην έδρα τους με 5-1. Οι Θεσσαλονικείς είχαν κυριαρχικό ρόλο στο Β’ ημίχρονο και με 4 γκολ στο διάστημα αυτό πέτυχαν τη μεγάλη και εύκολη νίκη τους στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι τους για το 2017.

Ο χορός των τερμάτων άνοιξε νωρίς. Μόλις στο 5′ ο Λέο Μάτος πέτυχε το πρώτο του γκολ σε μια φάση που ξεκίνησε από κάθετη πάσα του Πέλκα για τον Πρίγιοβιτς, ο Σέρβος έκανε το πλασέ, ο Αποστολίδης απέκρουσε, ο Μάτος βρέθηκε στην πορεία της κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 15′ ο Πάνος μέσα από την περιοχή πήρε την κεφαλιά μπροστά από τον Δεληγιαννίδη και την έστειλε στα δίχτυα του Ρέι για να ισοφαρίσει.

Στο 57′ ο Πέλκας εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Μάτος με κεφαλιά έδωσε πάλι προβάδισμα στον Δικέφαλο, αν και ο σκόρερ είχε κάνει φάουλ στον αντίπαλο του, κάτι που αρχικά οδήγησε στην ακύρωση του τέρματος και την κατακύρωση του στην συνέχεια. Στο 70′ , ο Πρίγιοβιτς πέρασε κάθετα για τον Μπίσεσβαρ κι αυτός πλάσαρε ιδανικά τον Αποστολίδη για να γίνει το 1-3.

Στο 80′ από σέντρα του Σάχοφ από τα δεξιά κι ο Κάμπος με αριστερό πλασέ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ στο 1-4 για να κλείσει αυτό στις καθυστερήσεις (94′) όταν από κόρνερ του Κάμπος, ο Κουλούρης έπιασε την κεφαλιά κι ο Σάκχοφ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το τελικό 1-5.

Διαιτητής του αγώνα ο Βασίλειος Φωτιάς από την Πέλλα.,Εδειξε κίτρινες κάρτες στους Ανδρεάοπουλο, Μπίσεσβαρ, Δεληγιαννίδη.

Τρίκαλα: Αποστολίδης, Βέρτζος, Γιαννίτσης (67′ Ζγκούρι), Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Χιντζίδης (67′ Ντίνας), Τόμιτς, Ανδρεόπουλος (75΄Τσιάρας), Γροντής, Καπός.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Μαλεζάς, Βαρέλα, Δεληγιαννίδης, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (82′ Μυστακίδης), Πέλκας (76′ Κουλούρης), Λημνιός (69΄Κάμπος), Πρίγιοβιτς.

Αξιοσημείωτο της αναμέτρησης η επιστροφή του Γιάννη Μυστακίδη, μετά από 8 μηνών απουσία από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ λόγω τραυματισμού και χειρουργικής επέμβασης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των πρώτων αγώνων για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας:

ΤΡΙΤΗ

Τρίκαλα-ΠΑΟΚ 1-5
(15′ Πάνος – 5′, 58′ Μάτος, 70′ Μπίσεσβαρ, 80′ Κάμπος, 90+4′ Σάκχοφ)

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 20/12
Πλατανιάς-Ολυμπιακός 20/12
Παναιτωλικός-ΑΕΚ 20/12
Πανιώνιος-ΟΦΗ 21/12
Λάρισα-Ξάνθη 21/12
Λαμία-Παναθηναϊκός 21/12
Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 21/12

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024