
Στο Ηρώδειο για δύο συναυλίες ο Στινγκ
Στην Αθήνα θα επιστρέψει τον Ιούνιο του 2018 ο βρετανός μουσικός Στινγκ προκειμένου να δώσει δύο συναυλίες στο Ηρώδειο.
Στην Αθήνα θα βρεθεί ο βρετανός μουσικός Στινγκ τον Ιούνιο του ερχόμενου έτους, προκειμένου να δώσει δύο συναυλίες στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.
Συγκεκριμένα, ο διάσημος καλλιτέχνης θα ανέβει στη σκηνή του Ηρωδείου στις 22 και 23 Ιουνίου, ερμηνεύοντας διάσημα τραγούδια από την πολύχρονη σόλο καριέρα του, αλλά και από την εποχή που αποτελούσε μέλος του συγκροτήματος The Police.
Το τελευταίο άλμπουμ του Sting, με τίτλο «57th & 9th» που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2016, ακολούθησε η αναγνωρισμένη από τους κριτικούς περιοδεία «57th & 9th World Tour», με 115 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική, Ασία, Λατινική Αμερική και Ευρώπη, η οποία έληξε πρόσφατα.
Κατά τη διάρκεια της ένδοξης καριέρας του, ο Sting έχει πουλήσει κοντά στα 100 εκατομμύρια άλμπουμ από τη συνολική δουλειά του με τους The Police, αλλά και ως σόλο καλλιτέχνης.
Έχει εμφανιστεί σε πάνω από 15 ταινίες, διηύθυνε την παραγωγή του αναγνωρισμένου «A Guide to Recognizing Your Saints» και το 1989 έπαιξε στο «The Threepenny Opera» του Μπρόντγουεϊ. Το πιο πρόσφατο θεατρικό του πρότζεκτ ήταν το υποψήφιο για βραβείο Tony μιούζικαλ «The Last Ship», εμπνευσμένο από τις αναμνήσεις του τραγουδιστή από τη κοινότητα των κατασκευαστών καραβιών στο Γουόλσεντ της βορειοανατολικής Αγγλίας, όπου και μεγάλωσε. Το σόου, σε μουσική και στίχους από τον ίδιο, ανέβηκε στο Μπρόντγουεϊ τη σεζόν 2014/15 και την επόμενη χρονιά «βγήκε» σε περιοδεία σε όλη την Αγγλία.
Πέρα από το καλλιτεχνικό του έργο, ο Sting έχει αναπτύξει έντονη ακτιβιστική δράση. Μαζί με τη σύζυγό του, Τρούντι Στάιλερ, ο Sting ίδρυσε το Rainforest Fund το 1989, ώστε να προστατεύσει τα τροπικά δάση και τους ιθαγενείς που ζουν σ’ αυτά. Μαζί έχουν οργανώσει 18 φιλανθρωπικές συναυλίες, ώστε να μαζέψουν χρήματα και να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τους πόρους του πλανήτη που βρίσκονται σε κίνδυνο. Από την απαρχή του, το Rainforest Fund έχει επεκταθεί σε ένα δίκτυο από συνδεδεμένες οργανώσεις οι οποίες δουλεύουν σε πάνω από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Η προπώληση των εισιτηρίων για τις δύο συναυλίες θα ξεκινήσει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2018.
in.gr
- Τσουκαλάς: Καλούμε την κυβέρνηση να διασφαλίσει την άμεση εφαρμογή της απόφασης του ΑΠ για τους δανειολήπτες
- Χεζμπολάχ: Ντροπιαστικές οι συνομιλίες με το Ισραήλ – Ζητά την άμεση αποχώρηση των IDF από τον νότιο Λίβανο
- Αντώνης Φωστιέρης: Το ταμείο της γλώσσας παραμένει ανοιχτό
- «Ντύθηκαν» στα χακί οι πρώτες γυναίκες – Παρουσιάστηκαν στη Λαμία
- «Πακέτο» τους Μουρίνιο και Κονατέ – Η υπόσχεση του Πέρεθ στον κόσμο της Ρεάλ Μαδρίτης
- Δεξίωση Ποσειδωνίων του Υπουργείου Ναυτιλίας: Παρουσίες από το χώρο της πολιτικής και της ναυτιλίας



