Παιδικά Χωριά SOS: Νέο κέντρο στήριξης παιδιού-οικογένειας
Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος δημιούργησαν ένα ακόμα Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στη Θράκη, στις Σάπες. Η λειτουργία του Κέντρου ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου, τα επίσημα όμως εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.
Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος δημιούργησαν ένα ακόμα Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στη Θράκη, στις Σάπες. Η λειτουργία του Κέντρου ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου, τα επίσημα όμως εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.
Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στις Σάπες, το οποίο λειτουργεί σε χώρο που παραχωρήθηκε δωρεάν από το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο Μαρωνείας Σαπών, είναι σε άμεση συνεργασία και σχέση με τα άλλα δύο Κέντρα Στήριξης και θα υποστηρίζει κάθε χρόνο περισσότερες από 200 οικογένειες και τα παιδιά τους, με την παροχή δωρεάν ψυχολογικών, μαθησιακών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, δημιουργώντας παράλληλα θέσεις εργασίας για νέους επιστήμονες.
Τα Παιδικά Χωριά SOS ήδη λειτουργούν στη Θράκη, εκτός από το Παιδικό Χωριό SOS στην Αλεξανδρούπολη, δύο Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, το ένα στην Αλεξανδρούπολη και το άλλο στην Κομοτηνή.
Η λειτουργία του νέου Κέντρου γίνεται με την πλήρη οικονομική υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρείας Pharmathen στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, της παρουσίας της με ένα εξειδικευμένο εργοστάσιο στην περιοχή αλλά και της μακρόχρονης υποστήριξής της προς τα Παιδικά Χωριά SOS.
health.in.gr
- ΛΔ Κονγκό: 3.200 κρούσματα του Εμπολα, συμπεριλαμβανομένων 1.405 θανατηφόρων
- Γερμανία: Ο υπουργός Μεταφορών ζητά την απόλυσή του κάνοντας λόγο για «αναξιοπρεπή κατάσταση»
- Ουκρανία: «Χτυπήθηκαν λιμάνια και πλοία» από τις ρωσικές δυνάμεις ενώ βυθίστηκε το Golden Leo
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442