Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας εισέρχεται η ΕΠΑ Αττικής

Στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας εισέρχεται η ΕΠΑ Αττικής

Την είσοδό της στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας με προσφορά ενεργειακών «πακέτων» ρεύματος και φυσικού αερίου σε όλη τη χώρα, ανακοίνωσε η Εταιρία Παροχής Αερίου Αττικής.

Στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας με προσφορά ενεργειακών πακέτων ρεύματος και φυσικού αερίου εισέρχεται η Εταιρία Παροχής Αερίου Αττικής όπως ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν επιχειρηματικές συνεργασίες για την παροχή δωρεάν υπηρεσιών εξυπηρέτησης και ασφάλισης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, δεν έγιναν γνωστά ωστόσο σήμερα τα τιμολόγια ρεύματος και αερίου που θα παρέχει η εταιρεία. Σε πρώτη φάση, οι πελάτες που θα επιλέξουν τη συνδυαστική προσφορά ρεύματος και αερίου, θα λαμβάνουν δύο ξεχωριστούς λογαριασμούς στον ίδιο φάκελο, ενώ στη συνέχεια ο λογαριασμός θα ενοποιηθεί.

Το «άνοιγμα» στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και η επέκταση σε όλη τη χώρα, γίνεται ενόψει της απελευθέρωσης της αγοράς φυσικού αερίου από 1-1-2018, ημερομηνία από την οποία και οι οικιακοί καταναλωτές αερίου αποκτούν τη δυνατότητα επιλογής προμηθευτή. Ήδη και άλλες εταιρείες έχουν ανακοινώσει ή σχεδιάζουν την παροχή συνδυασμού ενεργειακών προϊόντων μέσα στο 2018.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της εταιρείας:

– Το ενεργειακό «double play» (ρεύμα και φυσικό αέριο) απευθύνεται σε νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις που έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν την ΕΠΑ Αττικής για ένα από τα δύο προιόντα.

– Οι υπηρεσίες θα πωλούνται και από το δίκτυο της Vodafone που αριθμεί 360 καταστήματα πανελλαδικά.

– Επιχειρηματικές συνεργασίες ανακοινώθηκαν επίσης με την Alpha Bank (συμμετοχή στο πρόγραμμα bonus), Europ Assistance (υπηρεσίες υδραυλικού, ηλεκτρολόγου, κλειδαρά κ.ά.), Interamerican (δωρεάν ασφάλιση περιεχομένου για κλοπή, πυρκαγιά, κακόβουλες ενέργειες κ.ά. έως 3.000 ευρώ).

in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024