Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πυρκαγιά ξέσπασε σε ξενοδοχείο της Σκωτίας - Δύο νεκροί [Βίντεο]

Πυρκαγιά ξέσπασε σε ξενοδοχείο της Σκωτίας – Δύο νεκροί [Βίντεο]

Δύο άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε στο πολυτελές ξενοδοχείο Cameron House στη Σκωτία. Εκκενώθηκε ο χώρος και απομακρύνθηκαν 200 πελάτες μετά τον συναγερμό που σήμανε στις 06.40. Σύμφωνα με την αστυνομία, στο σημείο εντοπίστηκε ένας νεκρός, ενώ ο δεύτερος που έχασε τη ζωή του κατέληξε αφότου διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Δύο άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε στο πολυτελές ξενοδοχείοCameron House στη Σκωτία. Απομακρύνθηκαν 200 πελάτες, ενώ άλλοι παραμένουν σε χώρο του εστιατορίου μετά τον συναγερμό που σήμανε στις 06.40.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο σημείο εντοπίστηκε ένας νεκρός, ενώ ο δεύτερος που έχασε τη ζωή του κατέληξε αφότου διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο έχουν, επίσης, μεταφερθεί τρεις άνθρωποι ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ένα παιδί.

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει το ξενοδοχείο, μετά τις εκτεταμένες υλικές ζημιές. Στο σημείο βρίσκονται οι Αρχές όπου ερευνούν τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Πελάτης του ξενοδοχείου δήλωσε στο BBC Σκωτίας πως αρχικά πίστευε ότι επρόκειτο για άσκηση ετοιμότητας. «Όταν όμως βγήκαμε από το δωμάτιο, είδαμε καπνούς και φλόγες. Ο ένας χτυπούσε την πόρτα του άλλου φωνάζοντας »φωτιά – φωτιά»» δήλωσε συγκεκριμένα.

Η πυροσβεστική παλεύει ακόμη με τις φλόγες, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που έχουν δυσκολίες στην αναπνοή εξαιτίας των καπνών.

Το ξενοδοχείο θα παραμείνει κλειστό για τους επισκέπτες για ένα 48ωρο μέχρι να βγει το πόρισμα για την εκδήλωση της πυρκαγιάς.

in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024