Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Το Ποτάμι: Σταθερές θέσεις εργασίας, όχι φιλοδωρήματα

Την απόφαση της υπουργού Εργασίας να δοθεί επίδομα 400 ευρώ στους ανέργους σχολίασε το Ποτάμι, τονίζοντας πως οι επιλογές της κυβέρνησης έχουν «καταδικάσει» σε ανεργία τους νέους της χώρας.

Την απόφαση της υπουργού Εργασίας να δοθεί επίδομα 400 ευρώ στους ανέργους σχολίασε το Ποτάμι, τονίζοντας πως οι επιλογές της κυβέρνησης έχουν «καταδικάσει» σε ανεργία τους νέους της χώρας.

«Σήμερα οι «καλοί ηγεμόνες» ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ανοίγουν ξανά το κρατικό θησαυροφυλάκιο και μοιράζουν 400 ευρώ σε αυτούς που καταδικάζουν σε ανεργία με τις επιλογές τους, χορηγώντας «εφάπαξ επίδομα νεανικής αλληλεγγύης»» αναφέρει η ανακοίνωση του Ποταμιού και σημειώνει πως «σε λίγες μέρες ψηφίζουν τον προϋπολογισμό του 2018 με τον οποίο η μείωση των κοινωνικών δαπανών και οι νέοι φόροι θα φτάσουν τα 2,5 δισ. ευρώ».

«Εμείς το φωνάζουμε εδώ και χρόνια ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι η νεανική ανεργία και φτώχεια» τονίζει το Ποτάμι, αναφέροντας ότι η χώρα μας είναι στη χειρότερη θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Έχουμε προτείνει εδώ και καιρό την παροχή κινήτρων για τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης. Να μην υπάρχει μόνο ταμείο ανεργίας αλλά και «ταμείο εργασίας». Οι 600.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις να προσλάβουν νέους ανθρώπους με κίνητρο την μείωση των εισφορών τους προς το κράτος. Να υπάρξει μείωση για 3 χρόνια φόρων και εισφορών για νέους που ανοίγουν επιχείρηση, ανάλογα με τον αριθμό των απασχολούμενων σε αυτή» συμπληρώνουν στη Σεβαστουπόλεως.

«Αλλά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θέλουν να μοιράζουν φιλοδωρήματα, αντί να δημιουργήσουν δουλειές» καταλήγει το Ποτάμι.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024