Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το FBI στα ίχνη των επαφών Καμμένου - Παπαδόπουλου με Μόσχα

Το FBI στα ίχνη των επαφών Καμμένου – Παπαδόπουλου με Μόσχα

Η έρευνα του FBI για την παρέμβαση της Μόσχας στις αμερικάνικες προεδρικές εκλογές φαίνεται να αγγίζει και τον Πάνο Καμμένο, λόγω των σχέσεώ του με τον ελληνοαμερικάνο πρώην σύμβουλο του Τραμπ, Γ.Παπαδόπουλο, ο οποίος ελέγχεται για την υπόθεση. Δημοσίευμα της Washington Post αποκαλύπτει γεγονότα και πρόσωπα - κλειδιά για τα «τρίγωνα» Μοσχας - Αθήνας - Ουάσινγκτον.

Η έρευνα του FBI για την παρέμβαση της Μόσχας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές φαίνεται να αγγίζει και τον Πάνο Καμμένο, λόγω των
σχέσεων με τον ελληνοαμερικάνο πρώην σύμβουλο του Τραμπ, Γ.Παπαδόπουλο, ο
οποίος ελέγχεται για την υπόθεση μετά και την πρόσφατη ομολογία του ότι είπε ψέματα στο FBI για την υπόθεση.

Δημοσίευμα της Washington Post
αποκαλύπτει πρόσωπα – κλειδιά για τα «τρίγωνα» Μοσχας – Αθήνας –
Ουάσινγκτον.

Όπως αναφέρουν τα «Παραπολιτικά», πρόσωπα – κλειδιά σε αυτήν την υπόθεση είναι η ελληνοαμερικανίδα Ελένη Μπούση, τα αδέλφια της Πίτερ και Τζορτζ Πολυβός, που έφεραν πιο κοντά τον Παπαδόπουλο με τον Πάνο Καμμένο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, την έρευνα της Washington Post υπογράφει ο επικεφαλής του κεντρικού για την Ευρώπη γραφείου της εφηµερίδας, που εδρεύει στο Βερολίνο, Griff Witte, ο οποίος έχει έρθει ειδικά στην Αθήνα ερευνώντας το συγκεκριµένο θέµα και έχει µιλήσει και µε σειρά προσώπων, όπως ο επικεφαλής του ΕΛΙΑΜΕΠ, Θ. Ντόκος, ο αντιπρόεδρος της Ν∆, Αδ. Γεωργιάδης, αλλά και ο πλέον ισχυρός παράγων της Οµογένειας στις ΗΠΑ από την πλευρά της Εκκλησίας, πατέρας Αλεξ Καρλούτσος, ο υιός του οποίου και σήµερα είναι ο µόνος εκ των ελληνοαµερικανών που µε ευρείες αρµοδιότητες σε θέµατα εθιµοτυπίας βρίσκεται δίπλα στον Ντ. Τραµπ.

Το δηµοσίευµα της Washington Post έχει αφετηρία την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου, Βλ. Πούτιν, στην Αθήνα και στη συνέχεια στο Αγ. Ορος τον Μάιο του 2016. Επιχειρεί να καταγράψει τις διαδροµές στη σχέση του Γ. Παπαδόπουλου -που επίσης, όπως αναφέρει, καταφθάνει στην Αθήνα µαζί και παράλληλα µε τον Πούτιν- µε τον Π. Καµµένο, που, σύµφωνα µε την αµερικανική εφηµερίδα, τον υποδέχθηκε στην Αθήνα.

Η εφηµερίδα αναδεικνύει την πάγια επιδίωξη του Γ. Παπαδόπουλου να δηµιουργήσει µέσω της Αθήνας και των εδώ σχέσεων που διατηρούσαν πολιτικοί όπως ο Π. Καµµένος ή ελληνορώσοι επιχειρηµατίες και πολιτικοί, όπως ο κ. Σαββίδης, συνθήκες συνάντησης Πούτιν – Τραµπ και «νέας εποχής» στις σχέσεις ΗΠΑ – Ρωσίας.

in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024