
«Μαϊμούδες»… γέμισε το Τελωνείο στον Πειραιά
Μεγάλη ποσότητα προϊόντων «μαϊμού» αποκάλυψαν οι ελεγκτικές υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο Α' τελωνείο Πειραιά τα οποία ήταν έτοιμα να κατακλύσουν την αγορά. Πρόκειται για χιλιάδες κούτες επώνυμων ρούχων μεγάλων οίκων μόδας (Gucci, Prada κ.τ.λ.) αλλά και καλλυντικών όλων των γνωστών εταιριών που εντοπίστηκαν ύστερα από έλεγχο των αρχών.
Μεγάλη ποσότητα προϊόντων «μαϊμού» αποκάλυψαν οι ελεγκτικές υπηρεσίες
της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο Α’ τελωνείο Πειραιά τα οποία
ήταν έτοιμα να κατακλύσουν την αγορά. Πρόκειται για χιλιάδες κούτες
επώνυμων ρούχων μεγάλων οίκων μόδας (Gucci, Prada κ.τ.λ.) αλλά και
καλλυντικών όλων των γνωστών εταιριών που εντοπίστηκαν ύστερα από έλεγχο
των αρχών.
Μόνο στα καλλυντικά έχουν εντοπισθεί 30.000 κούτες. Η υπόθεση είναι ακόμη στη φάση της καταγραφής της ποσότητας των παραποιημένων προϊόντων ενώ στο τελωνείο σπεύδουν και εκπρόσωποι των εταιριών που αφορούν τα εν λόγω προϊόντα προκειμένου να συμμετέχουν και αυτοί στη διερεύνηση της μεγάλης αυτής υπόθεσης.
Σημειώνεται ότι τα προϊόντα «μαϊμού» έχουν κατακλύσει την αγορά και αποτελούν σημαντικό πρόβλημα για τον εμπορικό κόσμο αλλά και για τους καταναλωτές που πληρώνουν για επώνυμα γνήσια προϊόντα αλλά αγοράζουν τελικά «μαϊμού».
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παραδόθηκε ο οδηγός του ΙΧ που εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλιούπολη
- #ToddlerScincare – Η σκοτεινή πλευρά του TikTok – Νήπια δύο ετών στον βωμό της βιομηχανίας ομορφιάς
- Η ΕΕ ενέκρινε το δάνειο 90 δισ. ευρώ για την Ουκρανία – Ξεκινά η ροή πετρελαίου προς Ουγγαρία και Σλοβακία
- Αργεντινή – Αγγλία 1986: Το ματς που έγινε μύθος (vid)
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ακόμα αποφασίσει για τον Μίκαελ Κάρικ
- ΑΙ και εργασία: Η τεχνητή νοημοσύνη ίσως να μην σας κλέψει τη δουλειά, αλλά θα αλλάξει ριζικά το επάγγελμά σας



