Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια για τη Μέγκαν Μαρκλ
Η μνηστή του πρίγκιπα Χάρι, η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων με την βασίλισσα Ελίζαμπεθ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, σπάζοντας το πρωτόκολλο σύμφωνα με σχολιαστές.
Η μνηστή του πρίγκιπα Χάρι, η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων με την βασίλισσα Ελίζαμπεθ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, σπάζοντας το πρωτόκολλο σύμφωνα με σχολιαστές.
Τον περασμένο μήνα, ο Χάρι, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, και η Μαρκλ, που έγινε γνωστή κυρίως από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Suits», ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους, με τον γάμο τους να πραγματοποιείται στον Πύργο του Ουίνδσορ τον ερχόμενο Μάιο.
Η βασίλισσα και τα μέλη του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος συνήθως περνούν τις γιορτινές ημέρες στο κτήμα της στο Σάντρινγκχαμ στην ανατολική Αγγλία, με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ να ανακοινώνει ότι η ίδια και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα παρακολουθήσουν τη λειτουργία στην τοπική εκκλησία την ημέρα των Χριστουγέννων, όπως συνηθίζουν εδώ και πολλά χρόνια.
Ωστόσο, σε μια παρέκκλιση από την παράδοση, σύμφωνα με την οποία οι σύντροφοι των μελών της βασιλικής οικογένειας πρέπει να περιμένουν μέχρι να παντρευτούν προκειμένου να προσκληθούν, η Μαρκλ θα βρεθεί μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Χάρι, τον Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.
«Μπορείτε να περιμένετε ότι θα δείτε τον Δούκα και την Δούκισσα του Κέμπριτζ, τον πρίγκιπα Χάρι και την κα Μαρκλ στο Σάντρινγκχαμ την ημέρα των Χριστουγέννων», δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος.
Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι κάτι τέτοιο είναι πρωτόγνωρο και πως η Κέιτ δεν είχε προσκληθεί στο Σάντρινγκχαμ μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Ουίλιαμ το 2010. Ωστόσο, τότε δεν είχε παρευρεθεί ούτε ο ίδιος ο Ουίλιαμ καθώς εργαζόταν στην Ουαλία ως πιλότος ελικοπτέρου για έκτακτα περιστατικά.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Ζαχαριάδης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η αυτόνομη κάθοδος, αλλά μια μεγάλη συμμαχία στον προοδευτικό χώρο
- Μυθικός Μαριάνοβιτς: Έπαιξε ντραμς και τριγωνάκι στην μπάντα του Αριζόνα (vid)
- Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση μεταναστών
- Θεσσαλονίκη: Δολοφονία 20χρονου – Στο εισαγγελέα έφτασε ο 23χρονος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική
- Γιώργος Μαρίνος: Έλενα Παπαρίζου, Τάκης Ζαχαράτος, Ηρώ τίμησαν τον αγαπημένο καλλιτέχνη
- «AI brain fry»: Όταν η τεχνητή νοημοσύνη «τηγανίζει» το μυαλό των εργαζόμενων

