Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια για τη Μέγκαν Μαρκλ
Η μνηστή του πρίγκιπα Χάρι, η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων με την βασίλισσα Ελίζαμπεθ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, σπάζοντας το πρωτόκολλο σύμφωνα με σχολιαστές.
Η μνηστή του πρίγκιπα Χάρι, η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων με την βασίλισσα Ελίζαμπεθ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, σπάζοντας το πρωτόκολλο σύμφωνα με σχολιαστές.
Τον περασμένο μήνα, ο Χάρι, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, και η Μαρκλ, που έγινε γνωστή κυρίως από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Suits», ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους, με τον γάμο τους να πραγματοποιείται στον Πύργο του Ουίνδσορ τον ερχόμενο Μάιο.
Η βασίλισσα και τα μέλη του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος συνήθως περνούν τις γιορτινές ημέρες στο κτήμα της στο Σάντρινγκχαμ στην ανατολική Αγγλία, με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ να ανακοινώνει ότι η ίδια και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα παρακολουθήσουν τη λειτουργία στην τοπική εκκλησία την ημέρα των Χριστουγέννων, όπως συνηθίζουν εδώ και πολλά χρόνια.
Ωστόσο, σε μια παρέκκλιση από την παράδοση, σύμφωνα με την οποία οι σύντροφοι των μελών της βασιλικής οικογένειας πρέπει να περιμένουν μέχρι να παντρευτούν προκειμένου να προσκληθούν, η Μαρκλ θα βρεθεί μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Χάρι, τον Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.
«Μπορείτε να περιμένετε ότι θα δείτε τον Δούκα και την Δούκισσα του Κέμπριτζ, τον πρίγκιπα Χάρι και την κα Μαρκλ στο Σάντρινγκχαμ την ημέρα των Χριστουγέννων», δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος.
Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι κάτι τέτοιο είναι πρωτόγνωρο και πως η Κέιτ δεν είχε προσκληθεί στο Σάντρινγκχαμ μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Ουίλιαμ το 2010. Ωστόσο, τότε δεν είχε παρευρεθεί ούτε ο ίδιος ο Ουίλιαμ καθώς εργαζόταν στην Ουαλία ως πιλότος ελικοπτέρου για έκτακτα περιστατικά.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Ιράν: Ξεκίνησε το λαϊκό προσκύνημα της σορού του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ – Έξι ημέρες θα διαρκέσουν οι τελετές μνήμης
- Αυτά είναι τα προσόντα που αναζητούν οι εργοδότες στην εποχή της ΑΙ
- Φάρσα είναι το επιτελείο «εθνικής ασφάλειας» της κυβέρνησης της ΝΔ – τουλάχιστον στο «τριψήφιο» υπάρχει αναγνώριση κλήσης;
- 250 χρόνια ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο, ο Τραμπ και η δύσκολη «εξίσωση» της διάκρισης των εξουσιών
- Συνταγή: Παραδοσιακό μπριάμ
- Το διαχρονικό πρόβλημα της αστυνομικής ατιμωρησίας
- ΑΑΔΕ: Ποιες αγροτικές πληρωμές αναμένονται – Το χρονοδιάγραμμα
- Καλαμπόκι: Ένα σνακ και νόστιμο και καλό για τον οργανισμό μας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442