
Θεραπεία οι Βράνιες, Τόσιτς, αμφίβολοι με Απόλλωνα
Στο κέντρο της άμυνας εντοπίζονται τα ιατρικά θέματα στην ΑΕΚ, καθώς οι Ογκνιεν Βράνιες και Ούρος Τσόσιτς εξακολουθούν να απέχουν από τις προπονήσεις. «Λαβωμένος» ο Βράνιες στον ώμο από τη Βιένη, με θλάση ο Σέρβος, έκαναν αμφότεροι θεραπεία και δύσκολα θα προλάβουν το ματς του Σαββάτου εναντίον του Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ. Επίσης θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.
Στο κέντρο της άμυνας εντοπίζονται τα ιατρικά θέματα στην ΑΕΚ, καθώς οι Ογκνιεν Βράνιες και Ούρος Τσόσιτς εξακολουθούν να απέχουν από τις προπονήσεις.
«Λαβωμένος» ο Βράνιες στον ώμο από τη Βιένη, με θλάση ο Σέρβος, έκαναν αμφότεροι θεραπεία και δύσκολα θα προλάβουν το ματς του Σαββάτου εναντίον του Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ.
Επίσης θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.
Με την επιστροφή του Μάρκο Λιβάγια (ήταν τιμωρημένος στον αγώνα με την Κέρκυρα) και του Ελντερ Λόπες (έμεινε εκτός για να ξεκουραστεί) ο Μανόλο Χιμένεθ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
Από την άλλη πλευρά, όμως, η άφιξη του Γιώργου Παράσχου στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» αυξάνει το βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα, αφού είναι σίγουρο ότι οι φιλοξενούμενοι θα παρουσιαστούν βελτιωμένοι σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες τους.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μαρκοϊσβίλι: «Φοβερή ομάδα ο Ολυμπιακός, έχει εξαιρετικό προπονητή»
- OT Delphi Economic Forum XI – Μαργώνης (Παπαστράτος): Τα 95 χρόνια μετασχηματισμού και το στοίχημα της καινοτομίας
- Βαρδής Βαρδινογιάννης: Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για επένδυση στο gaming
- Μάικ Τζέιμς: «Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας κόντρα στον Ολυμπιακό»
- Rosie Allimonos στο Delphi Economic Forum XI: «Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τα μίντια»
- Ο Τζακ Νίκολσον στα 89α γενέθλιά του – Η φωτογραφία που αποκάλυψε η κόρη του
