Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Showtime in.gr: Τι θα φορεθεί φέτος τον χειμώνα

Showtime in.gr: Τι θα φορεθεί φέτος τον χειμώνα

...

Μαργαρίτα Σφέτσα

Ένα πολύ νεαρό λεπτεπίλεπτο κορίτσι που θυμίζει φιγούρα του Μποτιτσέλι. Κινείται άλλοτε αργά, νωχελικά και κάποιες στιγμές πολύ γρήγορα στους διαδρόμους του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεττανία». Τα τακούνια-στιλέτο βυθίζονται στις βελούδινες μοκέτες.

Οι fashion editors, make up artists και hair stylists… τρέχουν πίσω της σε μια αγωνιώδη προσπάθεια για το τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα. Η κάμερα του In.gr καταγράφει τις κινήσεις της Άννας-Μαρίας. Ένα μοντέλο μόλις 16 ετών, που διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για μια εντυπωσιακή πορεία στο χώρο της μόδας. Το outfit της Celine, το μακρύ φόρεμα του Valentino το βελούδινο, μπορντό κοστούμι Theory, το πανωφόρι του Givenchy, η γαλάζια γούνα του H & M, οι μπότες, οι γόβες των Ferragamo και Saint Laurent.

Η Άννα-Μαρία κοιτάζεται στον καθρέφτη. Κάνει μια στροφή γύρω από τον εαυτό της. Ισορροπεί άψογα πάνω στα τακούνια της. Παρουσιάζει τις πλέον hot τάσεις της φετινής χειμερινής σαιζόν με τον καλύτερο τρόπο. Οι διεθνείς κανόνες της μόδας και οι διάσημοι ξένοι σχεδιαστές, έχουν επιβάλλει άλλωστε την άποψη ότι τα μοντέλα τα οποία βρίσκονται στην πρώτη θέση στο catwalk και τα editorials των μεγάλων περιοδικών μόδας, πρέπει να είναι από 16 μέχρι 18 ετών. Οι 16χρονες ιδιαίτερα κάνουν θραύση.

Η Κάϊα Γκέρμπερ, κόρη του πρώην top model Σίντι Κρόφορντ «δείχνει» τον δρόμο. Η Κάϊα στα 16 της έγινε εξώφυλλο στη “Vogue”, την στιγμή που οι top designers της προσφέρουν απίστευτα ποσά για να φορέσει δημιουργίες τους. Η Γκέρμπερ ακολουθεί τα βήματα της 17χρονης Λίλι-Ρόουζ Ντεπ, κόρης του Τζόννι Ντεπ και της Βανέσσας Παραντί.

Τα «παιχνίδια» της Άννας-Μαρίας με την κάμερα συνεχίζονται. Τα ρούχα δείχνουν υπέροχα πάνω της. Ίσως επειδή συνδυάζει την αθωότητα και το προφίλ του good girl με κάτι αισθησιακό, πολύ μοντέρνο και σύγχρονο. Χωρίς όμως να είναι επιθετικό. Τα ωραιότερα ρούχα και αξεσουάρ του χειμώνα με κορυφαίες διεθνείς υπογραφές είναι εδώ.

Σε ένα βίντεο που γυρίστηκε αποκλειστικά για το in.gr στις σουίτες και σαλόνια της «Μεγάλης Βρεττανίας»…

Δείτε το βίντεο:

in.gr

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024