Λοβέρδος: Απολύτως εκτεθειμένος ο κ. Καμμένος
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης απηύθυνε το ερώτημα αν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε «ηθικές ή υλικές» δεσμεύσεις έναντι του Β. Παπαδόπουλου.
«Ο κ. Καμμένος είναι απολύτως εκτεθειμένος και οφείλει πλέον πολλές απαντήσεις» δήλωσε στην Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδρος για την σκοτεινή υπόθεση της Σαουδικής Άραβίας, καλώντας τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να απαντήσει ποιες ήταν εκείνες «οι δεσμεύσεις σε πολιτικό επίπεδο» που ανέλαβε ο Πάνος Καμμένος έναντι του μεσολαβητή Βασίλη Παπαδόπουλου.
Στο κείμενο της ερώτησης του ο Ανδρέας Λοβέρδος ερωτά τον υπουργό αν οι δεσμεύσεις έναντι του Β. Παπαδόπουλου ήταν «ηθικού ή υλικού περιεχομένου».
«Είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο πλέον ότι οι σχέσεις του μεσάζοντα Παπαδόπουλου με τον υπουργό Πάνο Καμμένο ήταν όχι μόνο στενές αλλά και όπως αποδεικνύεται άρρηκτες» ανέφερε ο κ. Λοβέρδος και σημείωσε πως «το εντυπωσιακό είναι ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στην εμμονική του προσπάθεια να επιβάλλει στο ελληνικό δημόσιο τον συγκεκριμένο επιχειρηματία δεν δίστασε να εμπλέξει και τις Ένοπλες Δυνάμεις κατά τρόπο μάλιστα προκλητικό και απαράδεκτο».
«Τα συγκεκριμένα βλήματα, για τα οποία έγινε η ψευδοδιακρατική συμφωνία κρίθηκαν μη αναγκαία από επιχειρησιακή άποψη (στις 27.6.2016) και επομένως διαθέσιμα προς πώληση, αμέσως μετά δηλαδή από την εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά τους από τον Παπαδόπουλο (στις 20.6.2016)» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ.
Άννα Καραβοκύρη
in.gr
- Η γη της ελιάς: Ένταση και ανατροπές
- The day after
- Το νέο HELLO! είναι αφιερωμένο στον έρωτα
- Παράταση στο «Εξοικονομώ – Επιχειρώ» έως 13 Φεβρουαρίου
- «Σταχτοπούτα με κουμπιά για μάτια» – Η παραβίαση της συμφωνίας και το αίτημα για αφαίρεση της μουσικής στο Melania
- Διευκρινίσεις Παπαθανάση και Κεραμέως για τα προγράμματα κατάρτισης


