Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λοβέρδος: Απολύτως εκτεθειμένος ο κ. Καμμένος

Λοβέρδος: Απολύτως εκτεθειμένος ο κ. Καμμένος

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης απηύθυνε το ερώτημα αν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε «ηθικές ή υλικές» δεσμεύσεις έναντι του Β. Παπαδόπουλου.

«Ο κ. Καμμένος είναι απολύτως εκτεθειμένος και οφείλει πλέον πολλές απαντήσεις» δήλωσε στην Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδρος για την σκοτεινή υπόθεση της Σαουδικής Άραβίας, καλώντας τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να απαντήσει ποιες ήταν εκείνες «οι δεσμεύσεις σε πολιτικό επίπεδο» που ανέλαβε ο Πάνος Καμμένος έναντι του μεσολαβητή Βασίλη Παπαδόπουλου.

Στο κείμενο της ερώτησης του ο Ανδρέας Λοβέρδος ερωτά τον υπουργό αν οι δεσμεύσεις έναντι του Β. Παπαδόπουλου ήταν «ηθικού ή υλικού περιεχομένου».

«Είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο πλέον ότι οι σχέσεις του μεσάζοντα Παπαδόπουλου με τον υπουργό Πάνο Καμμένο ήταν όχι μόνο στενές αλλά και όπως αποδεικνύεται άρρηκτες» ανέφερε ο κ. Λοβέρδος και σημείωσε πως «το εντυπωσιακό είναι ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στην εμμονική του προσπάθεια να επιβάλλει στο ελληνικό δημόσιο τον συγκεκριμένο επιχειρηματία δεν δίστασε να εμπλέξει και τις Ένοπλες Δυνάμεις κατά τρόπο μάλιστα προκλητικό και απαράδεκτο».

«Τα συγκεκριμένα βλήματα, για τα οποία έγινε η ψευδοδιακρατική συμφωνία κρίθηκαν μη αναγκαία από επιχειρησιακή άποψη (στις 27.6.2016) και επομένως διαθέσιμα προς πώληση, αμέσως μετά δηλαδή από την εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά τους από τον Παπαδόπουλο (στις 20.6.2016)» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ.

Άννα Καραβοκύρη

in.gr

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024