Έφυγε από την ζωή ο «Φώτης του Βόλου»
«Ο Φώτης του Βόλου», η πιο χαρακτηριστική φιγούρα που κυκλοφορούσε στους δρόμους της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, έφυγε από την ζωή σκορπώντας θλίψη και στεναχώρια σε χιλιάδες Βολιώτες και όχι μόνο, που τον είχαν γνωρίσει.
«Ο Φώτης του Βόλου», η πιο χαρακτηριστική φιγούρα που κυκλοφορούσε στους δρόμους της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, έφυγε από την ζωή σκορπώντας θλίψη και στεναχώρια σε χιλιάδες Βολιώτες και όχι μόνο, που τον είχαν γνωρίσει.
Ο κατά κόσμον Φώτης Λαδόπουλος έφυγε τα ξημερώματα της Τετάρτης για το μεγάλο ταξίδι, από το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.
Πολλοί τον αποκαλούσαν «ο ερημίτης του Βόλου», αφού επί πολλά χρόνια ζούσε σε μια σπηλιά, στους πρόποδες του λόφου της Γορίτσας και όταν πια δεν άντεχε λόγω προβλημάτων υγείας, φιλοξενήθηκε μέχρι προσφάτως στο Γηροκομείο του Βόλου.
Τον περασμένο Απρίλιο υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και όταν νοσηλεύθηκε πάλι στο Νοσοκομείο, είχε δεχθεί ένα τεράστιο «κύμα αγάπης» από χιλιάδες Βολιώτες, κατά την διάρκεια της νοσηλείας του. Άλλωστε, και ο ίδιος επί χρόνια μοίραζε αγάπη και χαμόγελο σε όλο τον κόσμο που συναντούσε.
Ο τελευταίος χαιρετισμός για τον «κοσμοκαλόγερο Φώτη», θα γίνει αύριο, Πέμπτη, στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων του Γηροκομείου, στις 9 το πρωί, και θα ακολουθήσει η ταφή στο Δημοτικό Κοιμητήριο Βόλου, με δαπάνη του Ιδρύματος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Κίνα: Έντονη αντίθεση του Πεκίνου σε νομοσχέδιο για κυρώσεις των ΗΠΑ σχετικά με αγορές ρωσικού πετρελαίου
- Παραιτήθηκε με αιχμές ο Γιώργος Μπάκης από τη θέση του διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
- Ο Γκας ο τυραννόσαυρος έγινε το ακριβότερο απολίθωμα του κόσμου
- Η Μάρω Κοντού έσπασε το καλούπι: Γοητευτική, φινετσάτη, αλέγκρα – «Την έζησα τη ζωή, τη χόρτασα»
- Από το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης στην παραλία της Σκάλας Ωρωπού
- Επανομή: Εντοπίστηκε η βάρκα που επέβαιναν ο 69χρονος αγνοούμενος και η σύζυγός του