EasyJet: Τέλος οι πτήσεις από «Μακεδονία» μετά τις 22 Δεκεμβρίου
Την ακύρωση όλων των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» από τις 22 Δεκεμβρίου 2017 έως τις 6 Μαρτίου 2018, αποφάσισε η βρετανική εταιρεία easyJet, επικαλούμενη τα έργα αναβάθμισης στο κεντρικό διάδρομο προσαπογειώσεων του αεροδρομίου.
Την ακύρωση όλων των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» από τις 22 Δεκεμβρίου 2017 έως τις 6 Μαρτίου 2018, αποφάσισε η βρετανική εταιρεία easyJet, επικαλούμενη τα έργα αναβάθμισης στο κεντρικό διάδρομο προσαπογειώσεων του αεροδρομίου.
«Όλες οι πτήσεις για τη Θεσσαλονίκη ακυρώνονται μέχρι τις 6 Μαρτίου 2018 και η easyJet θα εκτελεί νέα δρομολόγια από το Gatwick του Λονδίνου, το Μάντσεστερ και το Schoenefeld του Βερολίνου μέσω του αεροδρομίου της Καβάλας», ανέφεραν πηγές της εταιρείας στο voria.gr.
Όσοι επιβάτες έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών (σσ: 22/12-06/03), θα πρέπει να κάνουν εκ νέου check in και να μεταβούν στην Καβάλα με δική τους επιβάρυνση, καθώς η easyJet δεν θα καλύπτει πλέον τα έξοδα μεταφοράς, θεωρώντας ότι πρόκειται για νέες πτήσεις.
Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία είχε δώσει διορία μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με την ελπίδα ότι μέχρι τότε θα είχε εξευρεθεί λύση από το ελληνικό Δημόσιο.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα