Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προφυλακιστέα 27χρονη για δολοφονία 48χρονης λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Προφυλακιστέα 27χρονη για δολοφονία 48χρονης λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Στην φυλακή οδηγείται μετά την απολογία της η 27χρονη από το Μπαγκλαντές που ομολόγησε ότι σκότωσε τον περασμένο Οκτώβριο μια 48χρονη Κινέζα στον Άγιο Παντελεήμονα, λόγω ερωτικής αντιζηλίας. Η κατηγορουμένη, που εργαζόταν στην ίδια βιοτεχνία φασόν με το θύμα, ομολόγησε το έγκλημα, τόσο ενώπιον των αστυνομικών αρχών, όσο και απολογούμενη στον ανακριτή.

Στην φυλακή οδηγείται μετά την απολογία της η 27χρονη από το Μπαγκλαντές που ομολόγησε ότι σκότωσε τον περασμένο Οκτώβριο μια 48χρονη Κινέζα στον Άγιο Παντελεήμονα, λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Η κατηγορουμένη, που εργαζόταν στην ίδια βιοτεχνία φασόν με το θύμα, ομολόγησε το έγκλημα, τόσο ενώπιον των αστυνομικών αρχών, όσο και απολογούμενη στον ανακριτή, ενώπιον του οποίου, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι η 48χρονη της επιτέθηκε.

Με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα, η κατηγορούμενη, μητέρα ανήλικου παιδιού, θα προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό, ώστε να μπορεί να βλέπει το παιδί της.

Ο συνήγορος της 27χρονης, Γιάννης Φορτώμας, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της εντολέως του, ανέφερε ότι η κατηγορουμένη επέδειξε ειλικρινή μεταμέλεια για την πράξη της και ότι θεωρεί πως υπάρχουν ελαφρυντικά.

Η 27χρονη έχει δεσμό με τον ιδιοκτήτη της βιοτεχνίας, υπήκοο Μπαγκλαντές, ο οποίος παλαιότερα συνδεόταν με το θύμα. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, η κατηγορουμένη σκότωσε την 48χρονη μέσα στο σπίτι της, αμυνόμενη, καθώς η 48χρονη της επιτέθηκε με λαβές και χτυπήματα Κουνγκ Φου, λόγω της σχέσης της με τον εργοδότη τους.

Όπως υποστηρίζει η κατηγορουμένη, χτύπησε το θύμα με ένα ηλεκτρικό σίδερο τρεις φορές, μέχρι που η Κινέζα ακινητοποιήθηκε. Εν συνεχεία, η 27χρονη στραγγάλισε το θύμα και σκεπάζοντας το κεφάλι και το σώμα με σακούλες και ένα σεντόνι το έκρυψε κάτω από ένα κρεβάτι.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε λίγες ημέρες μετά, όταν ο σύντροφος της δράστιδος ειδοποίησε την Αστυνομία λόγω πολυήμερης απουσίας της 48χρονης από την βιοτεχνία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024