Στο νέο τεύχος του «Γευσιγνώστη» που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου με το «ΒΗΜΑ» απολαύστε ολοκληρωμένα χριστουγεννιάτικα μενού, τις πιο αφράτες βασιλόπιτες και το γιορτινό μενού των vegan.

Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε:

• 90 χριστουγεννιάτικες συνταγές για αγαπημένα πρόσωπα, που τις επιμελήθηκαν 25 από τους καλύτερους Έλληνες σεφ
• Ολοκληρωμένα χριστουγεννιάτικα μενού
• Την τέλεια γαλοπούλα βήμα-βήμα από τον σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου
• 12 προτάσεις για μαγειρέματα με μαύρο χοίρο, πάπια, μοσχάρι, κόκορα, χοιρινό, αγριογούρουνο, διαλεγμένες μία-μία
• Τις πιο αφράτες βασιλόπιτες
• Τις καλύτερες διευθύνσεις και τα ποιοτικότερα προϊόντα για το γιορτινό τραπέζι
• Πού μπορούμε να αγοράσουμε τα πιο νόστιμα χριστουγεννιάτικα γλυκά

Επίσης:

• Το γιορτινό μενού των vegan
• Το brunch της 1ης μέρας του 2018
• 9 προτάσεις για πρωτότυπο finger food με ελληνικά προϊόντα
• Δοκιμάσαμε το πλιγούρι αντί για ρύζι με απρόσμενα γευστικά αποτελέσματα
• Χριστουγεννιάτικη ψαροφαγία από τον σεφ Κώστα Μπουγιούρη

Και πολλές προτάσεις για πρωτότυπες σούπες, τάρτες, σαλάτες, πουρέδες κ.ά.

Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!

in.gr