Αναστάτωση προκάλεσε στους επιβάτες και το πλήρωμα αεροσκάφους 44χρονη που με τις φωνές της υποχρέωσε τον πιλότο να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση. Ο λόγος: ένα ποτήρι σαμπάνιας.

Στην πτήση από την Ζυρίχη με προορισμό την Μόσχα αεροπλάνο αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης επειδή επιβάτις ζητούσε επίμονα ποτήρι σαμπάνιας. Η Ελβετή είχε εκδηλώσει την επιθυμία της προτού καλά καλά απογειωθεί το αεροσκάφος, κανείς όμως δεν φανταζόταν την τροπή που θα έπαιρνε η ιστορία.

Η καθυστέρηση τήν έθεσε εκτός εαυτού, αφού όσο οι αεροσυνοδοί δεν την σέρβιραν τόσο η 44χρονη γινόταν πιο επιθετική. Οι φωνές δεν άργησαν να ηχήσουν. Το πλήρωμα καμπίνας καθησύχασε την γυναίκα λέγοντάς της ότι θα πιει το ποτό σε ελάχιστα λεπτά.

Ο εκνευρισμός της, όμως, εντάθηκε τόσο που ο πιλότος επέλεξε αναγκαστική προσγείωση στην Στουτγάρδη. Εκεί, η 44χρονη παρελήφθη από τις αρχές και πέρασε από αλκοτέστ.

Δεν βρέθηκε να έχει καταναλώσει αλκοόλ, και για καλή της τύχη δεν συνελήφθη. Πλήρωσε όμως πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Επόμενη απαίτησή της: Ζήτησε να επιβιβαστεί εκ νέου στο αεροπλάνο και να συνεχίσει το ταξίδι της στη Μόσχα. Η άρνηση του πιλότου ήταν, ωστόσο, κατηγορηματική. Κανείς δεν απορεί γιατί…

in.gr