Αναστάτωση προκάλεσε στους επιβάτες και το πλήρωμα αεροσκάφους 44χρονη που με τις φωνές της υποχρέωσε τον πιλότο να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση. Ο λόγος: ένα ποτήρι σαμπάνιας.
Αναστάτωση προκάλεσε στους επιβάτες και το πλήρωμα αεροσκάφους 44χρονη που με τις φωνές της υποχρέωσε τον πιλότο να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση. Ο λόγος: ένα ποτήρι σαμπάνιας.
Στην πτήση από την Ζυρίχη με προορισμό την Μόσχα αεροπλάνο αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης επειδή επιβάτις ζητούσε επίμονα ποτήρι σαμπάνιας. Η Ελβετή είχε εκδηλώσει την επιθυμία της προτού καλά καλά απογειωθεί το αεροσκάφος, κανείς όμως δεν φανταζόταν την τροπή που θα έπαιρνε η ιστορία.
Η καθυστέρηση τήν έθεσε εκτός εαυτού, αφού όσο οι αεροσυνοδοί δεν την σέρβιραν τόσο η 44χρονη γινόταν πιο επιθετική. Οι φωνές δεν άργησαν να ηχήσουν. Το πλήρωμα καμπίνας καθησύχασε την γυναίκα λέγοντάς της ότι θα πιει το ποτό σε ελάχιστα λεπτά.
Ο εκνευρισμός της, όμως, εντάθηκε τόσο που ο πιλότος επέλεξε αναγκαστική προσγείωση στην Στουτγάρδη. Εκεί, η 44χρονη παρελήφθη από τις αρχές και πέρασε από αλκοτέστ.
Δεν βρέθηκε να έχει καταναλώσει αλκοόλ, και για καλή της τύχη δεν συνελήφθη. Πλήρωσε όμως πρόστιμο 5.000 ευρώ.
Επόμενη απαίτησή της: Ζήτησε να επιβιβαστεί εκ νέου στο αεροπλάνο και να συνεχίσει το ταξίδι της στη Μόσχα. Η άρνηση του πιλότου ήταν, ωστόσο, κατηγορηματική. Κανείς δεν απορεί γιατί…
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών