Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άνοιξε τις πύλες του ο Αστερόκοσμος στη Θεσσαλονίκη

Άνοιξε τις πύλες του ο Αστερόκοσμος στη Θεσσαλονίκη

Μικροί και μεγάλοι φόρεσαν στολές και σκουφάκια Άι Βασίλη και κρατώντας φωτάκια στα χέρια σχημάτισαν το απόγευμα ένα τεράστιο ανθρώπινο αστέρι στη νότια πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Μικροί και μεγάλοι φόρεσαν στολές και σκουφάκια Άι Βασίλη και κρατώντας
φωτάκια στα χέρια σχημάτισαν το απόγευμα ένα τεράστιο ανθρώπινο αστέρι
στη νότια πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Με αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο άνοιξε τις πύλες του ο Αστερόκοσμος, το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που περιλαμβάνει διαδραστικά παιχνίδια, θεματικά εργαστήρια, 16 παιχνίδια λούνα παρκ, δύο παγοδρόμια και πλήθος εκδηλώσεων σε 23.000 τ.μ.

Για να γιορτάσουν την έναρξη λειτουργίας του Αστερόκοσμου έφθασαν στη Θεσσαλονίκη επισκέπτες από διάφορες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Στο πρόγραμμα του Αστερόκοσμου, που διοργανώνεται από το Magic Park περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, παιχνίδια, επιδείξεις αγωνισμάτων και ακροβατικών, face painting, συναυλίες και πολλά ακόμη, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με το έλκηθρο του Άι Βασίλη.

Η βραδιά έναρξης λειτουργίας του Αστερόκοσμου περιλαμβάνει παραστάσεις από την Χορωδία Νικόπολις και τον μάγο Van Dane, συναυλίες με τους Paranue και Fabulous & The Pretty Brass και βροχή πυροτεχνημάτων.

Οι μικροί επισκέπτες του πάρκου των Χριστουγέννων έχουν τη δυνατότητα καθημερινά να παρακολουθήσουν αφήγηση παραμυθιού συνοδεία μουσικής, να κάνουν face painting, να γράψουν γράμμα στον Άι Βασίλη και να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες με ανακυκλώσιμα υλικά.
Ο Αστερόκοσμος θα παραμείνει ανοιχτός έως τις 7 Ιανουαρίου 2018. Το ωράριο λειτουργίας έχει ως εξής: Καθημερινές 11/12-22/12 17:00 με 22:00, Σαββατοκύριακα 11:00 με 22:00 και από 23/12-7/1 11:00 με 22:00.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024