
Άνδρας έπεσε στις ράγες του μετρό Συντάγματος
Απεγκλωβίστηκε ο επιβάτης που είχε πέσει λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στην αποβάθρα της Γραμμής 2 του Μετρό στο Σύνταγμα, μετά απο κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Ο άνδρας ηλικίας 40-45 ετών νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με κακώσεις αλλά εκτός κινδύνου.
Απεγκλωβίστηκε ο επιβάτης που είχε πέσει λίγο
μετά τις 3 το μεσημέρι στην αποβάθρα της Γραμμής 2 του Μετρό στο
Σύνταγμα, μετά απο κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Ο άνδρας ηλικίας 40-45 ετών νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με κακώσεις αλλά εκτός κινδύνου.
Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός στον Σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα όταν έγινε γνωστό ότι έπεσε στην αποβάθρα της γραμμής 2 και έχει
εγκλωβιστεί ένας άνδρας 40-45 ετών.
Μόλις οι επιβάτες αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ο άνδρας μετά από λίγη ώρα απεγκλωβίστηκε. Αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες και μόλις συνήλθε από το σοκ, είπε στους διασώστες ότι ζαλίστηκε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στις ράγες.
Όπως έγινε γνωστό, ο μεσήλικας άνδρας που έπεσε νωρίς το απόγευμα στις ράγες του μετρό, στην κατεύθυνση προς Ανθούπολη, νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με κακώσεις αλλά εκτός κινδύνου.
in.gr
- Global Sumud Flotilla: Το Παρίσι επιβάλλει απαγόρευση εισόδου στη γαλλική επικράτεια στον Μπεν-Γκβιρ
- Η Τεχεράνη δεν θα συμβιβαστεί στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ, λέει ο κορυφαίος διαπραγματευτής του Ιράν
- Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρός 55χρονος εργάτης γης που επέστρεφε από τη δουλειά του – Παρασύρθηκε από φορτηγό
- Προετοιμάζονται οι ΗΠΑ για στρατιωτική επέμβαση στην Κούβα;
- Κοζέρ για τον τελικό της Euroleague: «Eπικίνδυνη η Ρεάλ Μαδρίτης όταν είναι αουτσάιντερ» (pic)
- Σεισμός 4,4 Ρίχτερ μεταξύ Κρήτης και Κάσσου
