
Και τυπικά παρελθόν από την ΑΕΚ ο Πατίτο
Με μία λιτή ανακοίνωση γράφτηκε ο επίλογος της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Πατρίσιο Ροντρίγκες.
Με μία λιτή ανακοίνωση γράφτηκε ο επίλογος της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Πατρίσιο Ροντρίγκες, ο οποίος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στους «κιτρινόμαυρους» και αποχώρησε έπειτα από 1,5 χρόνο.
Από τον 27χρονο Αργεντινό, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες, ωστοσο, η συγκομιδή των 4 γκολ και 6 ασίστ σε 36 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις δεν είναι ικανοποιητική.
Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πατρίσιο Ροντρίγκες. Η ΑΕΚ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».
in.gr
- O Akylas πάει Eurovision – Η ανάρτηση λίγο πριν τον τελικό
- Βόλεϊ: O Τζουλιάνι έτοιμος να αναλάβει ξανά τον Ολυμπιακό (pic)
- Θεσσαλονίκη: Με DNA η ταυτοποίηση της σορού που βρέθηκε στον ποταμό Λουδία
- Φελίσιτι Τζόουνς – Βενσάν Κασέλ: Μεταφέρουν την Αγκάθα Κρίστι στη μεγάλη οθόνη
- LIVE: Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός
- Το Συμβούλιο της Ευρώπης επαναπροσδιορίζει τα δικαιώματα των μεταναστών- Η Μελόνι προωθεί το «ιταλικό μοντέλο»

