
Νίκη στην παράταση για τον Ολυμπιακό επί της Ρεάλ Μαδρίτης
Με όπλο την άμυνα σε όλο το παιχνίδι και έχοντας έναν εκπληκτικό Γιώργο Πρίντεζη στην παράταση ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 92 - 83 και κατάφερε να κρατηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Ευρωλίγκα.
Με όπλο την άμυνα σε όλο το παιχνίδι ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 92 – 83 και κατάφερε να κρατηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Ευρωλίγκα.
Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν την πέμπτη διαδοχική νίκη τους στην Euroleague, δίνοντας συνέχεια στη «συγκατοίκηση» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κορυφή της κατάταξης, υποχρεώνοντας τη «Βασίλισσα» στην έκτη ήττα της και τρίτη διαδοχική.
Πρωταγωνιστής στην επιτυχία του Ολυμπιακού ο Γιώργος Πρίντεζης (21π.), ο οποίος σημείωσε 9 πόντους στην παράταση και… εξιλεώθηκε για τις δύο χαμένες βολές του στο τέλος της κανονικής περιόδου, που έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση.
ΣΚΟΡ: 92 – 83 στο τέλος της παράτασης
(α’ δεκάλεπτο: 18-8)
(β’ δεκάλεπτο: 33-30)
(γ’ δεκάλεπτο: 56-47)
(δ’ δεκάλεπτο: 72-72)
in.gr
- Η βιωσιμότητα στον πυρήνα της στρατηγικής του Ομίλου AKTOR
- Οι χρήστες στρέφονται στην ΑΙ για θέματα πίστης – Και η τεχνητή νοημοσύνη τους δίνει «κοσμικές» απαντήσεις
- Ισραήλ: Φονικές επιθέσεις στον νότιο Λίβανο – «Πήραμε έγκριση από Τραμπ να βομβαρδίσουμε τη Βηρυτό αν χτυπήσει η Χεζμπολάχ»
- ΠΑΣΟΚ για πληθωρισμό: Όσο ο Μητσοτάκη «λυπάται και θυμώνει με την ακρίβεια», τόσο περισσότερο πληρώνει ο λαός
- Παναθηναϊκός: Όταν ο Ιραόλα έγινε… Πογιάτος
- Προσοχή σε νέα απάτη με μήνυμα που «μοιάζει» να έρχεται από το gov.gr [εικόνα]


