
Νίκη στην παράταση για τον Ολυμπιακό επί της Ρεάλ Μαδρίτης
Με όπλο την άμυνα σε όλο το παιχνίδι και έχοντας έναν εκπληκτικό Γιώργο Πρίντεζη στην παράταση ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 92 - 83 και κατάφερε να κρατηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Ευρωλίγκα.
Με όπλο την άμυνα σε όλο το παιχνίδι ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 92 – 83 και κατάφερε να κρατηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Ευρωλίγκα.
Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν την πέμπτη διαδοχική νίκη τους στην Euroleague, δίνοντας συνέχεια στη «συγκατοίκηση» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κορυφή της κατάταξης, υποχρεώνοντας τη «Βασίλισσα» στην έκτη ήττα της και τρίτη διαδοχική.
Πρωταγωνιστής στην επιτυχία του Ολυμπιακού ο Γιώργος Πρίντεζης (21π.), ο οποίος σημείωσε 9 πόντους στην παράταση και… εξιλεώθηκε για τις δύο χαμένες βολές του στο τέλος της κανονικής περιόδου, που έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση.
ΣΚΟΡ: 92 – 83 στο τέλος της παράτασης
(α’ δεκάλεπτο: 18-8)
(β’ δεκάλεπτο: 33-30)
(γ’ δεκάλεπτο: 56-47)
(δ’ δεκάλεπτο: 72-72)
in.gr
- Κρυφές στιγμές στα παρασκήνια της μόδας των 90s – Τότε που όλα έμοιαζαν πιθανά (κι απίθανα)
- Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Άσκηση Επί Χάρτου «Αράχωβα – Δευκαλίων 2026»
- Ο Γιάννης τα… είπε στα ελληνικά με Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφο και έκανε πλάκα στους υπόλοιπους (vid)
- Βρετανία: 39χρονος κατηγορείται ότι βοήθησε τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ιράν
- Κίνα: Κατολίσθηση με άγνωστο αριθμός ανθρώπων που θάφτηκαν ζωντανοί κάτω από τα ερείπια
- Ευρωζώνη: Κάτω από τα επίπεδα του 2021 οι πραγματικοί μισθοί – Μείωση σχεδόν 2%, πού βρίσκεται η Ελλάδα
