Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψηφιακά μαθήματα Α' Βοηθειών μέσω ειδικής πλατφόρμας

Ψηφιακά μαθήματα Α’ Βοηθειών μέσω ειδικής πλατφόρμας

Τη δυνατότητα εξ αποστάσεως εκμάθησης Α' Βοηθειών δίνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε κάθε ενδιαφερόμενο, μέσω της μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας της SQLearn.

Τη δυνατότητα εξ αποστάσεως εκμάθησης Α’ Βοηθειών δίνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε κάθε ενδιαφερόμενο, μέσω της μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας της SQLearn.

Τα ηλεκτρονικά μαθήματα του προγράμματος e-learnig «Βασική Υποστήριξη Ζωής» περιλαμβάνουν τις ενότητες:
– Βασική υποστήριξη ζωής σε ενήλικες,
– Βασική υποστήριξη ζωής σε παιδιατρικούς ασθενείς,
– Χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή,
– Αντιμετώπιση πνιγμονής
ενώ σχεδιάζεται ήδη και το επόμενο πρόγραμμα με θέμα «Βασικές αρχές Πρώτων Βοηθειών και Διάσωσης».

Τα μαθήματα απευθύνονται σε ενήλικες, μεμονωμένα, αλλά και σε κάθε εταιρεία ή οργανισμό που απασχολεί ανθρώπινο δυναμικό, ανεξαρτήτως τομέα.

Οι εκπαιδευόμενοι μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος όπου η ύλη είναι προσαρμοσμένη, εναρμονισμένη και σύμφωνη με τις τελευταίες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC), αποκτούν Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού το οποίο ισχύει για πέντε χρόνια με πιστοποίηση ISO 9001:2008.

Τα μαθήματα γίνονται μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας http://www.redcross-elearning.gr/, που δημιούργησε η εταιρεία SQLearn και πιστοποίησε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιο Αυγερινό, «oι Α’ Βοήθειες είναι πράξη ανθρωπισμού. Πρέπει να είναι προσβάσιμες σε κάθε χώρο με κάθε ευκαιρία. Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα παρέχουν στοχευμένη εκπαίδευση στο πως παρέχονται οι Α’ Βοήθειες. Η παροχή ποιοτικών Α’ Βοηθειών σώζει ζωές».

Και ο Γενικός Διευθυντής της SQLearn Σπύρος Γκούμας, συμπληρώνει ότι «μέσα από το e-learning στην ουσία, η εκπαιδευτική πράξη καθίσταται μια διαδικασία που δεν περιορίζεται στο χώρο (παρουσία σε συγκεκριμένο σημείο) ή στο χρόνο (συγκεκριμένη ώρα παρακολούθησης), αλλά προσαρμόζεται στις διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες του εκπαιδευόμενου».

health.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024