
Οι πρώτες στιγμές του Ερντογάν στη Θράκη
Κάτι περισσότερο από εξονυχιστικός ήταν ο έλεγχος που έγινε στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, κατά την προσγείωση του αεροπλάνου που μετέφερε τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν εκεί.
Κάτι περισσότερο από εξονυχιστικός ήταν ο έλεγχος που έγινε στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, κατά την προσγείωση του αεροπλάνου που μετέφερε τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν εκεί.
«Πιο αυστηρός ακόμα κι από αυτόν στο Ελ.Βενιζέλος της Αθήνας» λένε πηγές από την Αλεξανδρούπολη. Είχε προηγηθεί το αεροσκάφος που μετέφερε εκεί τα θωρακισμένα αυτοκίνητα που χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις του ο κ. Ερντογάν, καθώς και μια ομάδα της πολυπληθούς προσωπικής του φρουράς.
Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν οι κ. Κατρούγκαλος και Αμανατίδης, ενώ μέχρι πριν λίγο ήταν άγνωστο αν τελικώς ο Τούρκος πρόεδρος θα επισκεφθεί μειονοτικό γυμνάσιο της περιοχής, κάτι το οποίο δεν προβλέπονταν στον αρχικό προγραμματισμό της επίσκεψης του.
in.gr
- Ουκρανία: «Χτυπήθηκαν λιμάνια και πλοία» από τις ρωσικές δυνάμεις ενώ βυθίστηκε το Golden Leo
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό

