Ανακατασκευή 162 δρόμων στα βόρεια προάστια της Αθήνας
Την ανακατασκευή και αποκατάσταση τμημάτων 162 οδών στα Μελίσσια, τη Νέα Πεντέλη και την Πεντέλη συνολικού προϋπολογισμού 4,72 εκατ. ευρώ, θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Αττικής.
Την ανακατασκευή και αποκατάσταση τμημάτων 162 οδών στα Μελίσσια, τη Νέα Πεντέλη και την Πεντέλη συνολικού προϋπολογισμού 4,72 εκατ. ευρώ, θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Αττικής, κατόπιν έγκρισης της εισήγησης του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου.
Ειδικότερα, στο έργο προβλέπονται εργασίες αποκατάστασης-συντήρησης του οδικού δικτύου και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πεντέλης, που παρουσιάζει φθορές, κυρίως λόγω των καιρικών φαινομένων, και εγκυμονεί κινδύνους ατυχημάτων.
Οι παρεμβάσεις αφορούν ασφαλτοστρώσεις, αφαιρέσεις σκυροδέματος και αντικατάστασεις με αντιολισθηρό οδόστρωμα, αποξηλώσεις ασφαλτοταπήτων, εκσκαφές, οδοστρωσίες, ασφαλτικές στρώσεις κ.ά.
Στο έργο περιλαμβάνεται η ανακατασκευή πεζοδρομίων (αποξήλωση πλακών, κατασκευή ρείθρων και κρασπέδων, τοποθέτηση πλακοστρώσεων κ.λπ.) καθώς και εργασίες προσαρμογής των υφιστάμενων φρεατίων Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας στην νέα τελική στάθμη του οδοστρώματος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναβλήθηκε για τέλος του έτους η δίκη των θανάτων Μαλένας και Ίριδας
- Σίφνος: Πρώτη επιλογή μεταξύ των προορισμών που θα είναι ελκυστικοί για τους Αυστραλούς το 2026
- Σοβαρά επεισόδια στην Πορτογαλία: Ξύλο, πέτρες, φωτοβολίδες και 124 συλλήψεις (vids)
- Greek Defense Minister Holds High-Level Talks
- Ιράν: Από το σόου του «Συμβουλίου Ειρήνης» στα αχαρτογράφητα νερά ενός νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Όλοι οι λόγοι που ο σκύλος «καβαλάει» άλλους σκύλους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού



