
Κυβερνητικός αξιωματούχος: Δεν περιμέναμε να αλλάξει θέση η Τουρκία
«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε τις ελληνικές θέσεις. Δεν περιμέναμε να αλλάξει θέση η Τουρκία» σχολίασε κυβερνητικός αξιωματούχος για τα όσα διαδραματίστηκαν στη συνάντηση Ερντογάν - Παυλόπουλου.
«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε τις ελληνικές θέσεις. Δεν
περιμέναμε να αλλάξει θέση η Τουρκία» σχολίασε κυβερνητικός αξιωματούχος
για τα όσα διαδραματίστηκαν στη συνάντηση Ερντογάν – Παυλόπουλου.
Αξιωματούχος της κυβέρνησης δήλωσε αναλυτικότερα: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε τις ελληνικές θέσεις. Δεν περιμέναμε να αλλάξει θέση η Τουρκία.
»Από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης έχουμε καθήκον και υποχρέωση, με δεδομένη την αποσταθεροποιημένη περιοχή και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ευρωτουρκικές σχέσεις να είμαστε ο σταθεροποιητικός παράγοντας και να παίρνουμε γενναίες πρωτοβουλίες. Στο πλαίσιο αυτό τείνουμε ακριβώς χείρα φιλίας στην Τουρκία και είναι στο χέρι της εάν θα αξιοποιήσει την πρωτοβουλία μας. Το τανγκό θέλει πάντα δύο».
Σε ερώτηση για το τάιμινγκ της επίσκεψης Ερντογάν, ο ίδιος αξιωματούχος επισήμανε: «Οι σημαντικές επισκέψεις δεν γίνονται όταν όλα τα ζητήματα έχουν λυθεί για να ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις οι πολιτικές ηγεσίες αλλά όταν είναι αναγκαίο για την επίλυση ζητημάτων, την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και την αναβάθμιση των σχέσεων».
in.gr
- Ωρα ευρωπαϊκού μεταλλίου για Τσελίδη και Τελτσίδου
- Σε δύο μέτωπα οι εξελίξεις στην καταγγελία της ΚΑΕ Αμαρουσίου κατά Λιόλιου: Αθλητικός Εισαγγελέας και ΕΕΑ για σκιές σε ασυμβίβαστα, διοίκηση ομάδων και διαιτησίες – Τι απαντά ο πρόεδρος της ΕΟΚ
- Αποκάλυψη Σλοτ: «Επιστρέφει στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας»
- Κενά στις εφαρμογές επαλήθευσης ηλικίας – «Χάκαραν» μέσα σε δύο λεπτά την πλατφόρμα της ΕΕ
- Sony World Photography Awards 2026: 430 χιλιάδες συμμετοχές, ιστορικές νίκες – Σπουδαίες εικόνες
- Η «τοξική κυβέρνηση» μιλάει για τοξικότητα, λέει η αντιπολίτευση – «Λαγός του Μητσοτάκη ο Γεωργιάδης»


