Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Ν.Υόρκη ο Τσακαλώτος - Συναντήσεις με επενδυτές

Στη Ν.Υόρκη ο Τσακαλώτος – Συναντήσεις με επενδυτές

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, προκειμένου να συμμετάσχει στο 19ο Ετήσιο Συνέδριο Invest in Greece που διοργανώνει η Capital Link, στις 11 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης. Kατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο κ. Τσακλώτος έχει προγραμματίσει σειρά σημαντικών επαφών με εκπροσώπους επενδυτικών εταιρειών.

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, προκειμένου να συμμετάσχει στο 19ο Ετήσιο Συνέδριο Invest in Greece που διοργανώνει η Capital Link, στις 11 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης. Kατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο κ. Τσακαλώτος έχει προγραμματίσει σειρά σημαντικών επαφών με εκπροσώπους επενδυτικών εταιρειών.

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου ο κ. Τσακαλώτος θα απευθύνει κεντρική ομιλία κατά τη διάρκεια του επίσημου γεύματος του συνεδρίου (13.15- 14.45, τοπική ώρα), ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου (15.40, τοπική ώρα) στον χώρο του συνεδρίου.

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Οικονομικών θα παραβρεθεί στην ειδική εκδήλωση «Ημέρα της Ελλάδας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης», την οποία διοργανώνει η Capital Link σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Στις 15.45 (τοπική ώρα) ο κ. Τσακαλώτος θα κληθεί να σημάνει την λήξη των εργασιών της ημέρας στο Χρηματιστήριο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024