
Επίθεση νεοφασιστικής οργάνωσης στην εφημερίδα La Repubblica
Καπνογόνα έξω από την σύνταξη της εφημερίδας La Repubblica, στην Ρώμη, πέταξαν μέλη της νεοφασιστικής οργάνωσης Forza Nuova (Νέα Δύναμη). Παράλληλα, τα μέλη της «Νέας Δύναμης», με άσπρες μάσκες στο πρόσωπο, διάβασαν κείμενο με το οποίο ζητούν να ξεκινήσει «μποϊκοτάζ της εφημερίδας La Repubblica.
Καπνογόνα έξω από την σύνταξη της εφημερίδας La Repubblica, στην Ρώμη, πέταξαν μέλη της νεοφασιστικής οργάνωσης Forza Nuova (Νέα Δύναμη).
Παράλληλα, τα μέλη της «Νέας Δύναμης», με άσπρες μάσκες στο πρόσωπο, διάβασαν κείμενο με το οποίο ζητούν να ξεκινήσει «μποϊκοτάζ της εφημερίδας La Repubblica και του εβδομαδιαίου περιοδικού L’Espresso», που ανήκει στον ίδιο εκδοτικό όμιλο.
Τα μέλη της νεοφασιστικής οργάνωσης πέταξαν δυο καπνογόνα προς την κατεύθυνση υπαλλήλων και δημοσιογράφων της εφημερίδας, οι οποίοι είχαν βγει από το κτήριο για να διαμαρτυρηθούν.
Υπενθυμίζεται ότι η La Repubblica, τις τελευταίες εβδομάδες, αναφέρθηκε με έμφαση σε απειλητικές πρωτοβουλίες ακροδεξιών οργανώσεων στη ευρύτερη περιοχή της Ρώμης και στον ιταλικό Βορρά.
in.gr
- «Επανάσταση των φλαμίνγκο»: Βίαιη καταστολή σε διαδηλώσεις ενάντια στο θέρετρο του Κούσνερ στην Αλβανία
- Φιλίπ Πεταίν: Στις προσταγές μιας ζηλόφθονης Μοίρας
- Δημιουργική λογιστική στις απελάσεις από το υπουργείο Μετανάστευσης
- Κουτσούμπας από Ασπρόπυργο: Μάτι, «Βιολάντα», Τέμπη, Ασπρόπυργος είναι όλα κρατικά και εργοδοτικά εγκλήματα
- Από γεωργικές εργασίες ξεκίνησε η φωτιά στο Δερβένι Θεσσαλονίκης – Συνελήφθη ένας άνδρας
- Τέμπη: Τριάμισι χρόνια μετά τα Τέμπη και το «αυτόματο φρένο» στα τρένα δεν λειτουργεί – Κυνική παραδοχή στη Βουλή


