Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΕΛ.ΑΣ: Νέα στοιχεία για τους 9 Τούρκους συλληφθέντες
Νέα στοιχεία για τους 9 Τούρκους που είχαν συλληφθεί προ ημερών σε επιχειρήσεις της αντιτρομοκρατικής σε Νέο Κόσμο και Καλλιθέα, έδωσε η αστυνομία.

ΕΛ.ΑΣ: Νέα στοιχεία για τους 9 Τούρκους συλληφθέντες

Νέα στοιχεία για τους 9 Τούρκους που είχαν συλληφθεί προ ημερών σε επιχειρήσεις της αντιτρομοκρατικής σε Νέο Κόσμο και Καλλιθέα, έδωσε η αστυνομία.

Νέα στοιχεία για τους 9 Τούρκους που είχαν συλληφθεί προ ημερών σε
επιχειρήσεις της αντιτρομοκρατικής σε Νέο Κόσμο και Καλλιθέα, έδωσε η
αστυνομία.

Ειδικότερα, δόθηκαν στη δημοσιότητα διαβατήρια, αστυνομικές ταυτότητες, κάρτες απεριορίστων διαδρομών και δελτία αίτησης ασύλου τα οποία είχαν βρεθεί στην κατοχή των 9 συλληφθέντων με τα περισσότερα από αυτά να είναι πλαστά.

«Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης σχετικά με δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων σχετικά με τη σύλληψη εννέα ατόμων από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν νέας Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών φωτογραφίες και αναγραφόμενα προσωπικά στοιχεία – ορισμένα εκ των οποίων είναι καταφανώς πλαστά – που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά την διάρκεια των ερευνών».

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, κρίνεται ως απολύτως αναγκαία, χάριν της προστασίας του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό των διωκόμενων εγκλημάτων αλλά και προς ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας λοιπών συνεργών στην εν λόγω υπόθεση».

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα παραπάνω πρόσωπα, με τα δημοσιοποιηθέντα ή με άλλα στοιχεία, είχαν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι εννέα συλληφθέντες, είναι αντιμέτωποι με κακουργηματικού και πλημμεληματικού βαθμού κατηγορίες που αφορούν, μεταξύ άλλων, συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατικές πράξεις προμήθειας, κατοχής εκρηκτικών υλών και βομβών και τρομοκρατικές πράξεις παράνομης κατοχής πιστολιών, πυρομαχικών και εκρηκτικών υλών.

Όλα τα στοιχεία για τους εννέα συλληφθέντες έχουν αναρτηθεί στην ακόλουθη ιστοσελίδα της αστυνομίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Only in

Μόνιμη η μείωση στο ΦΠΑ του ελαιόλαδου στην Ισπανία

Το ισπανικό υπουργείο θα συμπεριλάβει το ελαιόλαδο στα προϊόντα με υπερμειωμένο ΦΠΑ (4%) από το 2025

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024