Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠτΔ: Κορυφαία στάση ζωής ο εθελοντισμός

ΠτΔ: Κορυφαία στάση ζωής ο εθελοντισμός

Κορυφαία στάση ζωής, που πηγάζει από τον αλτρουισμό και την προσφορά, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, τον εθελοντισμό, κατά τη συνάντησή του με εθελοντές της οργάνωσης «Let's do it Greece - Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», με την ευκαιρία της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού.

Κορυφαία στάση ζωής, που πηγάζει από τον αλτρουισμό και την προσφορά, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, τον εθελοντισμό, κατά τη συνάντησή του με εθελοντές της οργάνωσης «Let’s do it Greece – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», με την ευκαιρία της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού.

Ο κ. Παυλόπουλος τούς συνεχάρη για τη σημαντική προσφορά τους και πρόσθεσε τα εξής: «Ο γνήσιος εθελοντισμός, από την φύση του, είναι κορυφαία στάση ζωής, η οποία πηγάζει από τον αλτρουισμό και την προσφορά και «αρδεύει» το πολύτιμο για την κοινωνική συνοχή έδαφος του ανθρωπισμού, προκειμένου να φυτρώσουν οι εμβληματικοί σπόροι της αγάπης, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής δικαιοσύνης».

Παράλληλα, τόνισε ότι η γνήσια εθελοντική τους συνεισφορά, εκδήλωση ύψιστου ανθρωπισμού, που είναι συστατικό στοιχείο του ελληνικού και του κοινού ευρωπαϊκού μας πολιτισμού, είναι τόσο περισσότερο αξιέπαινη όσο αναπτύσσεται σε μιαν άκρως κρίσιμη περίοδο για την κοινωνία μας, συμβάλλοντας καθοριστικώς στην αποτροπή της καταστροφικής ρήξης του κοινωνικού ιστού.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέληξε με την επισήμανση ότι «από την προσφορά του καταξιώνεται ο άνθρωπος».

Από την πλευρά τους, οι εθελοντές της οργάνωσης «Let’s do it Greece – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» ευχαρίστησαν θερμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη συνάντηση και του προσέφεραν μια αναμνηστική πλακέτα και ένα μπλουζάκι με το λογότυπο της οργάνωσής τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Stella McCartney: H στήριξη από τον αδερφό της James και η ομοιότητά του με τον πατέρα τους

Oι οικογενειακές λήψεις από την οικογένεια McCartney στο show της Stella McCartney.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024