Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ: Αυξήθηκαν οι δικαιούχοι
Ανακοινώθηκε η πρώτη τροποποίηση του προσωρινού καταλόγου δυνητικών δικαιούχων και καταλόγου με τη βαθμολογική κατάταξη όλων των επιχειρηματικών σχεδίων στη φράση «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών» του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 - 2020 λόγω της αύξησης του προϋπολογισμού.
Ανακοινώθηκε η πρώτη τροποποίηση του προσωρινού καταλόγου δυνητικών δικαιούχων και καταλόγου με τη βαθμολογική κατάταξη όλων των επιχειρηματικών σχεδίων στη φράση «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών» του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020 λόγω της αύξησης του προϋπολογισμού.
Συγκεκριμένα η απόφαση της ειδικής γραμματέα για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ στο υπουργείο Οικονομίας Ευγενία Φωτονιάτα ορίζει ότι αντί για 1.439 επιλέξιμα επενδυτικά σχέδια, συνολικού επιχορηγούμενου προϋπολογισμού (δημόσια δαπάνη) 79.234.155,42 τα επιλέξιμα σχέδια ανέρχονται σε 1.970, με συνολικό προϋπολογισμό (δημόσια δαπάνη) 109.120.238,74 ευρώ.
Δεν προκρίνονται 304 επενδυτικά σχέδια με συνολικό αιτούμενο επιλέξιμο προϋπολογισμό (δημόσια δαπάνη) 16.641.699,79 ευρώ, λόγω εξάντλησης της συνολικής προς διάθεση συγχρηματοδοτούμενης δημόσιας δαπάνης, ενώ αρχικά δεν είχαν προκριθεί 835 επενδυτικά σχέδια με προϋπολογισμό (δημόσια δαπάνη) 46.598.092,98 ευρώ, λόγω εξάντλησης της συνολικής προς διάθεση συγχρηματοδοτούμενης δημόσιας δαπάνης.
ΑΠΕ,in.gr
- Σε ποιες περιοχές επιμένει η κακοκαιρία την Πέμπτη – Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
- Το blueberry είναι superfood (έστω κι αν δεν του φαίνεται)
- Σοβαρές παθήσεις στον εγκέφαλο προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση
- Τα μυστικά της συνταξιοδότησης για γονείς ανηλίκων
- Ο Μαγγελάνος πέρα από τον μύθο – Ήρωας, κατακτητής ή κάτι πιο σκοτεινό;
- Η μια λέξη που μπορεί να σώσει τη σχέση
- «Sinatra The Musical»: Η πρεμιέρα της μεγάλης θεατρικής παραγωγής τον Ιούνιο στο Λονδίνο
- Οι… άπιαστοι στόχοι του Ταμείου Ανάκαμψης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442