Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μοιρασιά στη Λάρισα για την ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Γιάννινα

Μοιρασιά στη Λάρισα για την ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Λάρισας με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 13η αγωνιστική της Super League, με τέρματα του Ναζλίδη στο 5΄ με πέναλτι και του Κόντε στο 55΄. Το αποτέλεσμα βάσει της εμφάνισης των δύο ομάδων κρίνεται δίκαιο, ενώ κατάφεραν να προσθέσουν στη συλλογή της από έναν πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Λάρισας με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 13η αγωνιστική της Super League, με τέρματα του Ναζλίδη στο 5΄ με πέναλτι και του Κόντε στο 55΄.

Το αποτέλεσμα βάσει της εμφάνισης των δύο ομάδων κρίνεται δίκαιο, ενώ κατάφεραν να προσθέσουν στη συλλογή της από έναν πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η Λάρισα μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κλατάφερε μόλις στο 5ο λεπτό να σκοράρει με πέναλτι του Ναζλίδη, το οποίο κέρδισε ο ιδιος μετά από κράτημα του Μπέριου μέσα στην πέριοχή. Ο ΠΑΣ άργησε να μπει στο παιχνίδι και ουσιαστικά αντέδρασε μετά το ημίωρο, χωρίς να χάσει την κλασική ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Στο 2ο 45λεπτο το ματς έγινε πιο γρήγορο, αλλά ο ΠΑΣ ήταν αυτός που σκόραρε και έφθασε στην ισοφάριση με τον Κόντε στο 55΄, μετά από κόρνερ του Μανθάτη και σύγχιση στην περιοχή του Μπόζοβιτς.

Ο Ηλίας Φυντάνης δεν είχε στην διάθεσή του στην ΑΕΛ τον τραυματία Μάρκο Γιοβάνοβιτς και ο Γιάννης Πετράκης τον Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη που έχει καταθέσει προσφυγή και μάλλον μένει ελεύθερος και τους τραυματίες Χόναταν, Ροντρίγκες και Χαλκιαδάκη.

*Πρωτοπόρος στάθηκε για μία ακόμη φορά η ομάδα της Λάρισας, αφού στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ οι παίκτες της φόρεσαν φανέλες που έγραφαν «Μάνδρα 23 Νεκροί Ντροπή», στο μπροστινό μέρος τους, σε μια πρωτοβουλία για τα θύματα των πλημμυρών, με κοινωνική ευαισθησία που συνηθίζει να παίρνει ο σύλλογος της Θεσσαλίας.

Τον Ιανουάριο του 2016 στο ματς με τον Αχαρναικό για την footbal league< είχαν κάνει οι παίκτες της καθιστική διαμαρτυρία σε μια συμβολική κίνηση για το δράμα των προσφύγων που πνίγονταν στο Αιγαίο.

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: Φατιόν, Ζίζιτς / Τζημόπουλος, Μαυροπάνος

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (82΄ Μασούρας), Ντέλετιτς (73΄Περόνε), Ναζλίδης, Λεοζίνιο (87΄ Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Μπέριος, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς (51΄ Τζημόπουλος), Γιάκος (90΄ Σκόνδρας), Μανθάτης, Σολτάνι (81΄ Μπετρά), Κόντε.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024