Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κόντρα Μαξίμου – ΝΔ για την έξοδο από τα μνημόνια

Κόντρα Μαξίμου – ΝΔ για την έξοδο από τα μνημόνια

Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση αντάλλαξαν για μια ακόμη φορά ανακοινώσεις για την πορεία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια.

Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση αντάλλαξαν για μια ακόμη φορά ανακοινώσεις για την πορεία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια, με την μία να επικρίνει την άλλη για τις επιλογές της.

Η τελευταία ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση απαντά στις «ανώνυμες κυβερνητικές πηγές» αναφέρει: «Όνειρο ζουν μην τους ξυπνάτε».

Είχε προηγηθεί non paper του Μαξίμου το οποίο σημείωνε πως «εάν εφαρμόζονταν οι επιλογές της ΝΔ, η οικονομική και κοινωνική καταστροφή θα ήταν σήμερα δεδομένη».

«Ευτυχώς, η εφιαλτική συμφωνία Σαμαρά – Βενιζέλου δεν εφαρμόστηκε ποτέ μέχρι τέλους, όπως ποτέ δεν θα εφαρμοστεί και το πρόγραμμα σοκ και δέους του κ. Μητσοτάκη. Η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια και αυτό πιστώνεται αποκλειστικά στη σημερινή κυβέρνηση» ανέφεραν από την κυβέρνηση.

Νωρίτερα, η ΝΔ είχε τονίσει με ανακοίνωσή της πως «με τρία χρόνια καθυστέρηση ο Αλέξης Τσίπρας ανακάλυψε χθες ότι αν εφάρμοζε τις επιλογές της κυβέρνησης της ΝΔ, η χώρα μας θα είχε βγει ήδη από τα μνημόνια το 2015. Παραδέχθηκε έτσι ότι η μόνη διαφορά της Ελλάδας από την Πορτογαλία είναι ο ίδιος και η καταστροφική κυβέρνησή του», καθώς ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Πορτογάλο ομόλογό του Αντόνιο Κόστα δήλωσε ότι η Πορτογαλία αποτελεί «πολύ καλό παράδειγμα για όλους μας».

Τζανακόπουλος: Αυτοσαρκασμός οι δηλώσεις Μητσοτάκη

Την απάντηση της κυβέρνησης στην ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο προσυνέδριο του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, έδωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Το να μιλάει ο κ. Μητσοτάκης των offshore και των δανείων του Κήρυκα Χανίων για στρατηγικούς κακοπληρωτές και για χρήματα που φυγαδεύθηκαν στο εξωτερικό, μόνο ως αυτοσαρκασμό μπορεί να το εκλάβει κανείς…» σημείωσε.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024