Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέα νεκροψία για τον 21χρονο φοιτητή στην Κάλυμνο

Νέα νεκροψία για τον 21χρονο φοιτητή στην Κάλυμνο

Δεύτερη νεκροψία για τον άτυχο 21χρονο φοιτητή από την Κάλυμνο, Νίκο Χατζηπαύλου, διέταξε να διενεργηθεί ο Εισαγγελέας Εφετών.

Δεύτερη νεκροψία για τον άτυχο 21χρονο φοιτητή από την Κάλυμνο, Νίκο Χατζηπαύλου, διέταξε να διενεργηθεί ο Εισαγγελέας Εφετών.

Σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, που έγινε στη Ρόδο, ο θάνατός του δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια – όπως αρχικά είχε ειπωθεί – αλλά μάλλον σε πτώση από βράχο.

Οι κακώσεις στο σώμα του 21χρονου φαίνεται πως οφείλονται σε σοβαρό ατύχημα που προήλθε από πτώση. Τα χτυπήματα αλλά και η σωματική εξάντληση ήταν οι δυο σημαντικοί παράγοντες που, όπως φαίνεται από την ιατροδικαστική εξέταση, οδήγησαν τον Νίκο Χατζηπαύλου στον θάνατο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η σορός του 21χρονου αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα, Παρασκευή, από τη Ρόδο στην Αθήνα, για δεύτερη νεκροψία, στην οποία δεν αποκλείεται να παραστεί και ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης, ως τεχνικός σύμβουλος εκ μέρους της οικογένειας του Νίκου.

Να θυμίσουμε ότι το αρχικό αίτημα της οικογένεια του Νίκου Χατζηπαύλου για τον ορισμό ιδιώτη ιατροδικαστή (Τεχνικού συμβούλου) για την πραγματοποίηση εκ νέου νεκροτομής που είχε υποβληθεί την περασμένη Τετάρτη και είχε απορριφθεί χθες από τον εισαγγελέα Κω.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος φοιτητής ζούσε στην Αθήνα και είχε πάει το Σαββατοκύριακο να επισκεφθεί τη μητέρα του που είναι διορισμένη ως καθηγήτρια στο νησί της Καλύμνου.

Η μητέρα του από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει την εξαφάνισή του. «Μαμά πάω μια βόλτα με το ποδήλατο και επιστρέφω» ήταν τα τελευταία λόγια του 21χρονου».

in.gr

Sports in

Ντάγκλας Λουίζ: «Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Ο Ντάγκλας Λουίζ μίλησε για την ήττα της Άστον Βίλα από την Μπράιτον, αλλά και για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024