Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Cyber Week: Εκπτώσεις και προσφορές για online αγορές

Cyber Week: Εκπτώσεις και προσφορές για online αγορές

Ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου η Cyber Monday με εκπτώσεις στις online αγορές που ξεπερνούν το 60%. H Cyber Monday έρχεται για να «ικανοποιήσει» τους καταναλωτές οι οποίοι έχουν αδυναμία στο να ψωνίζουν μόνο μέσω διαδικτύου.

Ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου η Cyber Monday με εκπτώσεις στις online αγορές που ξεπερνούν το 60%. H Cyber Monday έρχεται για να «ικανοποιήσει» τους καταναλωτές οι οποίοι έχουν αδυναμία στο να ψωνίζουν μόνο μέσω διαδικτύου.

Cyber Week
με εκπτώσεις

Πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχει ελκυστικές
προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να «βιώσει» την
online αγοραστική εμπειρία. O Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.) διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Η λίστα με τα καταστήματα

Μάλιστα ο GR.EC.A. έδωσε την επίσημη λίστα με τα ηλεκτρονικά καταστήματα με αξιόλογες προσφορές.
Δείτε όλες τις προσφορές των eShops στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://ecommerce-week-2017.greekecommerce.gr/

Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου πραγματοποιείται στα πρότυπα του Αμερικανικού Cyber Monday, ενώ πολλές ακόμα χώρες όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Αυστραλία κ.α. οργανώνουν αντίστοιχες ημέρες. Στην εορταστική αυτή περίοδο αυξάνει σημαντικά ο online B2C τζίρος, ενώ παράλληλα σηματοδοτείται η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων αγορών.

Την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.), υπερδιπλασιάστηκε -σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά- η συμμετοχή των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Υπήρξε, επίσης, ιδιαίτερα θετική αποδοχή από τους online καταναλωτές, αφού καταγράφηκε συγκριτική αύξηση του τζίρου κατά 69,59% την συγκεκριμένη εβδομάδα σε σχέση με την αντίστοιχη του 2015, καθώς και αύξηση κατά 28,17% σε σύγκριση με την προηγούμενη ημερολογιακά εβδομάδα.

Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτών, κ. Αντώνης Παπαδεράκης χαιρέτησε την προσπάθεια, δηλώνοντας ότι «η καθιέρωση της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου ως ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός αποδεικνύει αφενός την αυξανόμενη εμπιστοσύνη των καταναλωτών προς τις διαδικτυακές αγορές, αφετέρου την σημαντική δυναμική των επιχειρήσεων του κλάδου. O Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.) έχει συνεισφέρει σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση με μια σειρά δράσεων. Στόχος της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή είναι να υποστηρίξει κάθε προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, προς όφελος της εγχώριας παραγωγής, της καινοτομίας και των καταναλωτών. Εύχομαι λοιπόν και η φετινή εβδομάδα να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τον κλάδο συνολικά».

in.gr

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024