Υπεξαίρεση 1.156.000 ευρώ από υπαλλήλους του Μετρό
Την υπόθεση υπεξαίρεσης 1.156.000 ευρώ από υπαλλήλους της εταιρείας στις γραμμές 2 και 3 του
μετρό, με τη διάθεση εισιτηρίων, για τα οποία δεν είχαν εκδοθεί τα
αντίστοιχα παραστατικά, επιβεβαίωσε η έκθεση της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης.
Την υπόθεση υπεξαίρεσης 1.156.000 ευρώ από υπαλλήλους της εταιρείας στις γραμμές 2 και 3 του μετρό, επιβεβαίωσε η έκθεση της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης.
Ανάμεσα στις μεγάλες υποθέσεις που ανέλαβε το 2016 η ΓΕΔΔ ήταν και αυτή της ΣΤΑΣΥ ΑΕ για πλαστά εισιτήρια. Πρόκειται για την υπόθεση υπεξαίρεσης 1.156.000 ευρώ από υπαλλήλους της εταιρείας στις γραμμές 2 και 3 του μετρό, με τη διάθεση εισιτηρίων, για τα οποία δεν είχαν εκδοθεί τα αντίστοιχα παραστατικά.
Στο στόχαστρο έχουν μπει και δεκάδες άλλες υποθέσεις διαφθοράς στο Δημόσιο, με αποτέλεσμα να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε 1.267 δημοσίους και δημοτικούς υπαλλήλους.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).