Την δική του απάντηση στον σύμβουλο στρατηγικής του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα έδωσε ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, μέλος του κινήματος «Δεν πληρώνω».

Σήμερα το πρωί ο κ. Καρανίκας ξέσπασε κατά όσων αντιδρούν στους πλειστηριασμούς και πόσταρε στο facebook σχόλιο γραμμένο σε μαύρο πλαίσιο: «Αριστεριστές Ρομπέν των Αστών και μεσοαστών λαμόγιων, υπερασπίζονται σπίτι 700000 στην Κηφισιά».

Ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στο in.gr αναφέρει ότι «αυτοί οι άνθρωποι λένε άλλα ‘ ντ ‘ άλλα. Εμείς δεν υπερασπιστήκαμε κανένα σπίτι 700.000 ευρώ στην Κηφισιά. Πρόκειται για σπίτι που βγήκε σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και αυτό που πρέπει να διελευκανθεί είναι πώς η τράπεζα που την έβγαλε σε πλειστηριασμό το αγόρασε όταν οι ίδιες πριν καιρό είχαν ανακεφαλαιοποιηθεί».

Όσον αφορά τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ο οποίος κατηγόρησε το Κίνημα «Δεν Πληρώνω» για υπεράσπιση σε σύζυγο εμπλεκόμενου στο Χρηματιστήριο που έχτισε μεζονένα 1,3 εκατ. ευρώ και δεν πλήρωσε καμία δόση, ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει ότι «έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του και έχει απέναντι του του νοσοκομειακούς».

«Αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν «μαύρη» προπαγάνδα», κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος.

Α.Π.

in.gr