Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνεχίζονται οι αιτήσεις πλημμυροπαθών-Τα δικαιολογητικά

Συνεχίζονται οι αιτήσεις πλημμυροπαθών-Τα δικαιολογητικά

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το επίδομα των 5.000 ευρώ στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία.

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το επίδομα των 5.000 ευρώ από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία.

Η κατάθεση των αιτήσεων γίνεται στο δημαρχείο της Μάνδρας και στο ΚΕΠ της Νέας Περάμου, ενώ για να αποφευχθούν προβλήματα και ταλαιπωρία υπάρχει σειρά προτεραιότητας με βάση το αρχικό γράμμα του επωνύμου.

Ειδικότερα, σήμερα Πέμπτη στη Μάνδρα θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των πληγέντων που τα επώνυμά τους αρχίζουν από Κ-Λ, ενώ αύριο θα προσέρχονται αυτοί που αρχίζουν από Μ-Ο. Το ίδιο ισχύει και για αυτούς που υποβάλουν αιτήσεις στη Νέα Πέραμο με τους κατοίκους τους αρχίζουν από Δ-Κ να προσέρχονται σήμερα και αύριο αυτοί από Λ-Π.

Στις 2 Δεκεμβρίου η υποβολή των αιτήσεων θα συνεχιστεί με τα γράμματα Π-Ρ στη Μάνδρα και Ρ-Ω στη Νέα Πέραμο, ενώ τέλος στις 3/12 θα καταθέσουν τις αιτήσεις τους όσοι είναι εκείνοι που το επώνυμό τους ξεκινά από Σ-Ω και κατοικούν στην Μάνδρα.

Για τους πληγέντες οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να καταθέσουν την αίτησή τους σύμφωνα με το ανωτέρω πρόγραμμα, θα ανακοινωθούν σύντομα νέες ημερομηνίες, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου κατάθεσης των αιτημάτων των πολιτών, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και η διαδικασία χορήγησης έκτακτου βοηθήματος και για τις επιχειρήσεις που έχουν υποστεί καταστροφές.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται

Η αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα πρέπει να απευθύνεται προς τη Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Κεντρικής Ελλάδας (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Κ.Ε.), οδός Ι. Κόνιαρη 43, 114 71, Αθήνα.

Για την υποβολή της αίτησης χορήγησης του έκτακτου βοηθήματος των 5.000 ευρώ απαιτούνται:

  • Φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας, ή σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας Αρχής και για τους αλλοδαπούς φωτοαντίγραφο διαβατηρίου και φωτοαντίγραφο άδειας παραμονής.
  • Φωτογραφίες όψεων του πληγέντος κτιρίου και του εσωτερικού της κατοικίας που έχει πληγεί, οι οποίες θα φέρουν το όνομα και την υπογραφή του/της ιδιοκτήτη/-τριας ή του/της ενοικιαστή/-τριας. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να απεικονίζουν όσο το δυνατό καλύτερα την κατάσταση της κατοικίας μετά την πλημμύρα, προκειμένου να αποφευχθεί 2η αυτοψία.
  • Πρόσφατος λογαριασμός της ΔΕΗ ή ύδρευσης ή τηλεφώνου. για την ταυτοποίηση της διεύθυνσης της πληγείσας κατοικίας και του χρήστη της κατοικίας.

in.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024