Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠτΔ: Ο Άγιος Ανδρέας διδάσκει την αξία της προσφοράς και της θυσίας

ΠτΔ: Ο Άγιος Ανδρέας διδάσκει την αξία της προσφοράς και της θυσίας

Μετά τη λιτάνευση της αγίας κάρας και της ιερής εικόνας του Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου, πολιούχου της Πάτρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, τόνισε ότι ο βίος αλλά και το μαρτύριο του Πολιούχου των Πατρών, του Αγίου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου των Αποστόλων, μας διδάσκουν, στο διηνεκές, την αξία της προσφοράς και της θυσίας υπέρ του κοινωνικού συνόλου.

Μετά τη λιτάνευση της αγίας κάρας και της ιερής εικόνας του Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου, πολιούχου της Πάτρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο βίος αλλά και το μαρτύριο του Πολιούχου των Πατρών, του Αγίου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου των Αποστόλων, μας διδάσκουν, στο διηνεκές, την αξία της προσφοράς και της θυσίας υπέρ του κοινωνικού συνόλου. Σήμερα δε, σε χαλεπούς καιρούς μέσα σ’ αυτή την κρίσιμη κοινωνική και οικονομική συγκυρία, μας υπενθυμίζουν τον κορυφαίο ρόλο της Εκκλησίας ως προς την στήριξη των οικονομικώς ασθενέστερων συνανθρώπων μας και την αποτροπή της ρήξης του κοινωνικού ιστού».

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024