
Μητσοτάκης: Ντράπηκα ως Έλληνας στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης
Την ντροπή που ένιωσε όταν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης οδηγήθηκε σε συγκεκριμένο χώρο και υποβλήθηκε σε έλεγχο διαβατηρίου επί 20 λεπτά εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Την ντροπή που ένιωσε όταν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης οδηγήθηκε σε συγκεκριμένο χώρο και υποβλήθηκε σε έλεγχο διαβατηρίου επί 20 λεπτά εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης περιέγραψε την εμπειρία του αυτή στην εκδήλωση «Responsibility to reform Europe» του Ινστιτούτου Μπρούγκελ.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ντράπηκα ως Έλληνας όταν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης με πήγαν σε διαφορετικό χώρο ελέγχου, όπου περίμενα 20 λεπτά για τον έλεγχο διαβατηρίου».
Τις τελευταίες ημέρες επανήλθαν οι αυστηροί έλεγχοι στα γερμανικά αεροδρόμια, ώστε να περιοριστούν οι παράνομες αφίξεις που έχουν εντοπιστεί στο διάστημα Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2017, οι οποίες, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας, ξεπερνούν τις 1.000.
in.gr
- ΑΕΚ: Ο Πήλιος συμφώνησε και υπογράφει νέο συμβόλαιο
- Σεισμός στα Κύθηρα: 4,4 Ρίχτερ – Πού ήταν το επίκεντρο
- Νότια Αφρική: Μαζικές αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις και φόβοι για νέο κύμα ξενοφοβικής βίας
- Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει απερίφραστα τις εμπρηστικές επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ – Η βία δεν έχει καμία θέση στη δημοκρατία
- Σε «κίτρινο» συναγερμό την Πέμπτη 20 περιοχές για κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς
- Φωτιά στη Φθιώτιδα: Σηκώθηκαν 11 εναέρια, ήχησε το 112
