Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κίνημα Αλλαγής: Ποιοι έχουν θέση στην Πολιτική Γραμματεία

Κίνημα Αλλαγής: Ποιοι έχουν θέση στην Πολιτική Γραμματεία

Συμπληρώνεται το παζλ της σύνθεσης της Πολιτικής Γραμματείας του νέου φορέα, που θα ανακοινώσει η Φώφη Γεννηματά την Παρασκευή. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, στο νέο όργανο φέρεται να έχουν κλείσει θέση έξι άτομα και το μόνο που μένει να αποφασιστεί, από την ίδια την κυρία Γεννηματά, είναι αν ο αριθμό των μελών του αυξηθεί φτάνοντας το πολύ, τα εννέα άτομα.

Συμπληρώνεται το παζλ της σύνθεσης της Πολιτικής Γραμματείας του νέου φορέα, που θα ανακοινώσει η Φώφη Γεννηματά την Παρασκευή.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, στο νέο όργανο φέρεται να έχουν κλείσει θέση έξι άτομα και το μόνο που μένει να αποφασιστεί, από την ίδια την κυρία Γεννηματά, είναι αν ο αριθμός των μελών του αυξηθεί φτάνοντας το πολύ, τα εννέα άτομα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Βήματος», στο κορυφαίο όργανο του νέου φορέα, του «Κινήματος Αλλαγής», θα συμμετέχουν εκτός από την Φώφη Γεννηματά, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Καμίνης. Από εκεί και πέρα τα πάντα θα κριθούν από τις αποφάσεις της Φώφης Γεννηματά.

Για τις υπόλοιπες θέσεις, χθες, για μια ακόμη φορά ακούστηκε έντονα του όνομα του Νίκου Αλιβιζάτου. Ωστόσο, ο κ. Αλιβιζάτος μιλώντας στο «Βήμα» τόνισε ότι δεν του έχει γίνει καμία απολύτως βολιδοσκόπηση. Σημείωσε ακόμα ότι δεν σκοπεύει να κάνει δεκτή πρόταση συμμετοχής στην Πολιτική Γραμματεία, αν του γίνει.

Για την Πολιτική Γραμματεία ακούστηκαν, επίσης τα ονόματα του Γιάννη Ραγκούση (που χθες συναντήθηκε με τη Φώφη Γεννηματά) αλλά και του Σπύρου Λυκούδη.

in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024