Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΔΗΣΥ: Η έρευνα εμπλοκής γιαΤσίπρα-Καμμένο θα συνεχιστεί

ΔΗΣΥ: Η έρευνα εμπλοκής γιαΤσίπρα-Καμμένο θα συνεχιστεί

Η ΔΗ.ΣΥ. υπογραμμίζει πως η κυβέρνηση δεν έχει λάβει υπόψη της στα σοβαρά τους ισχυρισμούς της και τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισε στη Βουλή, καθώς και τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης.

Την προσπάθεια της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να συγκαλύψει την υπόθεση των παράνομων ενεργειών του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στην υπόθεση της σύμβασης πώλησης πυρομαχικών προς τη Σαουδική Αραβία, μέσω διακίνησης διαφόρων σεναρίων σημειώνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Η ανακοίνωση της ΔΗ.ΣΥ. υπογραμμίζει πως η κυβέρνηση «δεν έχει λάβει υπόψη της στα σοβαρά τους ισχυρισμούς μας και τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκομίσαμε στη Βουλή. Ούτε τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης όπως αυτές διαπιστώνονται και εξωτερικεύονται από την συντριπτική πλειοψηφία του Τύπου, που δεν κηδεμονεύεται ούτε υπακούει στις κυβερνητικές επιθυμίες. Ούτε τους διεθνείς Οργανισμούς με τεράστιο κύρος, που επισημαίνουν την παρανομία και την ανηθικότητα μιας τέτοιας πρωτοβουλίας από την πλευρά του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου με την συνενοχή του ίδιου του πρωθυπουργού».

Παράλληλα, σημειώνουν ότι δεν πέρασε η προσπάθεια του υπουργού Εξωτερικών και άλλων κορυφαίων στελεχών να αποτρέψουν την βαθύτερη έρευνα της αμαρτωλής αυτής υπόθεσης, με την επίκληση δήθεν παραβίασης των διατάξεων περί απορρήτου, κατασκοπίας και προδοσίας της χώρας. «Δεν είναι πολιτειακά μυστικό ό,τι είναι ήδη γνωστό στην ξένη χώρα. Αυτό το έχουν αποφασίσει ήδη τα ανώτατα δικαστήρια της χώρας. Γι’ αυτό και αψηφήσαμε τις απειλές και τους εκβιασμούς και τελικά πήραμε την πρωτοβουλία κατάθεσης στη Βουλή των δήθεν απόρρητων εγγράφων, που είχαν περιέλθει σε γνώση μας» συμπληρώνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Καταλήγοντας, η ανακοίνωση της ΔΗ.ΣΥ. συμπληρώνει πως η έρευνα εμπλοκής του μοιραίου δίδυμου Καμμένου – Τσίπρα σε μια αμαρτωλή υπόθεση θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί, μέσα στους συνταγματικούς κανόνες και διαδικασίες.

in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024