
Γιατί ξανάρχισε το τσιγάρο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος
Ηρθε λοιπόν και πάλι η τρόικα (ή θεσμοί αν προτιμάτε έτσι) και οι «δικοί» μας την υποδέχτηκαν στο... καπνιστήριο του Χίλτον. Ηταν ίσως η πιο χαλαρή (και ευχάριστη) συνάντηση που είχε ποτέ η τρόικα στα οκτώ χρόνια που είναι στην Ελλάδα.
Ηρθε λοιπόν και πάλι η τρόικα (ή θεσμοί αν προτιμάτε έτσι) και οι
«δικοί» μας την υποδέχτηκαν στο… καπνιστήριο του Χίλτον. Ηταν ίσως η
πιο χαλαρή (και ευχάριστη) συνάντηση που είχε ποτέ η τρόικα στα οκτώ
χρόνια που είναι στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με το «ΒΗΜΑτοδότη», πολύ νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα εμφανίστηκε στον μοναδικό χώρο που επιτρέπεται το κάπνισμα στο Χίλτον ο πιο μανιώδης καπνιστής υπουργός της κυβέρνησης, ο Γ. Σταθάκης. Σε λίγο καταφθάνει και ο Ευ. Τσακαλώτος, φορώντας το γούρικο μουσταρδί παντελόνι του (αυτό που φορούσε και στην ιστορική συνάντηση Ντάισελμπλουμ- Βαρουφάκη), έχοντας το κόκκινο σακίδιό του (αυτό με το πιθηκάκι) μισάνοιχτο και φαίνονταν χύμα όλα τα έγγραφα που είχε μέσα.
Στο χέρι του κρατούσε σε χάρτινο ποτηράκι έναν καφέ για να δείξει ότι τον αγόρασε φτηνά απ΄έξω και δεν χρέωσε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και κατ΄επέκταση του φορολογούμενους με τα 8 ευρώ που κάνει ο καφές στο Χίλτον.
Μπήκε στο καπνιστήριο και αμέσως έστριψε ένα τσιγάρο. Μα, καλά θα πείτε ο Τσακαλώτος καπνίζει; Απλώς βρίσκεται τώρα στο κύκλο του καπνίσματος, αφού θυμάστε είχε κάνει δηλώσεις ότι 13 μήνες σταματάει το κάπνισμα και έξι μήνες καπνίζει.
in.gr
- Γιατί η Μέριλιν Μονρό παραμένει η απόλυτη «ξανθιά βόμβα» της ποπ κουλτούρας
- Evangelos Marinakis: New Olympiacos Stadium Could Open by 2028 (Vids)
- Τουλάχιστον 2.000 πυροσβέστες έχουν ριχτεί στις μάχες με τις φλόγες στη νότια Γαλλία
- Λαρεντζάκης για την ήττα της Εθνικής από τη Ρουμανία: «Να βγάλουμε αντίδραση με την Πορτογαλία»
- Συνελήφθη 43χρονος για την πυρκαγιά στο Καλαπόδι Φθιώτιδας
- Η Ουγγαρία ανακάλεσε το καθεστώς προσφύγων για δύο πρώην υπουργούς της Πολωνίας – Ο ένας διέφυγε στις ΗΠΑ

